miercuri, 23 octombrie 2013

Planeta HD și TV Planeta vor fi transmise și în România ?

Televiziunile bulgaresti Planeta HD si Tv Planeta au trimis o notificare la Consiliul National al Audiovizualului din România pentru a fi receptionate si pe teritoriul României.

Unele videoclipuri au si voce in limba româmă ( fiind invitati interpreți din România ).

Cele doua televiziuni au licenta pe Bulgaria si deocamdata nu sunt transmise la vreun operator din Romania, dar cu siguranța acesta este scopul notificarii CNA.

Planeta HD este o televiziune care emite videoclipuri din Bulgaria.

Muzica transmisa este traditională si etno, foarte asemanatoare cu manelele dance din Romania, insa la un nivel la care posturile de televiziune românești din această nișă etno - manele ( care cu siguranța au publicul lor ) pot deocamdată doar sa viseze.Calitatea productiei video este cu mult peste a oricarui post muzical din genul manele din Romania. Și aici mă refer strict la calitatea producțiilor, nu a genului muzical, care se adreseaza doar unui anumite categorii de fani. Însă calitatea imaginii, a montajelor, incadraturilor, efectelor speciale sau machiajelor poate oricând sa concureze cu cele din clipurilor românesti si internaționale, indifernet daca telespectatorul este sau nu fan al genului promovat de Planeta HD.

Ar putea fi o adevarata sursa de inspiratie pentru televiziuni ca Taraf TV, Etno Tv, Mynele Tv etc. 

Retransmiterea Planeta HD la operatori de televiziune din România va aduce cu siguranță o concurență serioasă pentru televiziunile cu tematică muzicală asemănătoare ( manele și etno-pop ) din România.


49 de comentarii despre subiectul „Planeta HD și TV Planeta vor fi transmise și în România ?”:
Anonim

esteeeee ! Cea mai tare veste daca se adeverste .Pentru cine nu a vazut vreodata Planeta HD, nu va puteti da seama despre ce e vorba. Sunt un fel de maneledance bulgaresti, dar de calitate. Exemple:

http://youtu.be/jicYRk-hmV0

http://youtu.be/VMY9x1ccsuQ

http://youtu.be/i2aG5dBNR0w

http://youtu.be/12YQvxhBh7c

Iulian

este un post foarte bun de muzica

marian

Vorba unui amic daca e muzica buna dar mai ales HD atunci sa fie !

Unknown

Postul este destul de ok.
Singurul lucru care nu imi place este acela ca majoritatea domnisoarelor/doamnelor sunt botoxate de jos pana sus avand ca extraoptiune pungile de silicoane.

Anonim

Corect. Astept cu placere sa isi definitveze Planeta HD planul si sa fie transmisa la cei de la RCS, Orange, Focus Sat, Dolce sau altii dintre ei. Ba chiar as prefera Planeta asta HD in loc de Taraf si altele de genul, o astfel de inlocuire chiar a fi recomandata din punctul meu de vedere. Din ce am vazut din clipuri, chiar au calitate in productie si nu ma asteptam sa rezist sa urmaresc 3 manele cap coada ! :PPPP

Anonim

Intradevar aveti dreptate videoclipurile sunt nu ca bine, ci FOAAARTE BINE realizate. Nu sunt fan manele, dar sigur va avea succes. Videoclipurile de pe taraf si de pe multe posturi tv de muzica romanesti par de nota 5 fata de cum sunt realizate acestea. Pacat ca sunt de manele.

Anonim

O altă petardă de televiziune! Au calitate, dar muzică de cacao! Manele bulgărești... bleah: (

Atâtea canale străine bune sunt... Chiar și de muzică... Sper să nu intre pe niciun operator românesc!

Anonim

Oricum, felicitări pentru blog, e bine că ne transmiți tot felul de știri! Baftă!

Revin cu acest comentariu pentru a clarifica faptul că nu vreau să incit spiritele și că nu îți contest ce postezi! Însă nu mă face fericit știrea asta... Nu mă face să zic... Uau, un nou canal șmecher în România...

Administrator

No problem, man! Stai linistit si multumesc pentru apreciere. Ideea e ca trebuie sa publicam stiri pentru toate tipurile de cititori, nu doar pentru cititori tech high-end. :) De asemenea, e probabil imposibil sa publici informatii care sa intre in aria de interes a tuturor cititorilor. Trebuie cate ceva pentru fiecare.

Legat de calitatea productiilor Planeta HD, nu imi schimbi parerea. Sunt intradevar realizate cu profesionalism pentru categoria muzicala pe care o ilustreaza. Legat de muzica, asa este... bleahhh.. :) Dar productia video este ok, si imi exprim parerea oarecum avizat, dupa 15 ani in care am lucrat in departamente tehnice la diverse televiziuni, incepand de la editor montaj, grafician, regizor de emisie, director tehnic...

Anonim

De pomana ziceti voi, eu astept canalul asta in Romania de ani buni. Nici eu nu ascult manele, chiar daca astea sunt manele pop, dar fetele sunt superbe !!!

Mari

E foarte buna stirea, nu trebuie doar stiri de astea de tehnica, trebuie si stiri pentru toata lumea. Oricum eu va citesc toate stirile, chiar daca nu le inteleg pe toate de tehnica, dar incerc sa invat fiindca explicati cat de cat pe intelesul tutoror. Felicitari !

Anonim

Nimeni nu asculta manele, dar toti se vor uita cateodata la postul asta. Si eu ma uitam pe satelit cand era free. Nu sunt manele cum sunt cele romanesti, e mai mult muzica pop dance cu tenta de manele si araba. Ce ati prezentat aici in articol chiar sunt aproape manele, dar in general nu au melodii de astea pe Planeta HD. Au muzica bulgareasca. Si e chiar mai buna decat cea plata si obosita romaneasca.

detrax

12 comentarii la acest articol in 90 de minute? WTF ? Cred ca vor rascoli puțin zona media de gen din România aceste canale din Bulgaria. :-)

Anonim

misto oare baga si la Dolce??

Anonim

Anonim 23 octombrie 2013, 18:46 din cand in cand mai sunt necesare si astea, nu trebuie doar sa fim snobi si sa nu ne bucuram si de aceasta latura a vietii. Sa nu imi spui ca la chefuri cu femei si un vin bun asculti doar Irina Loghin si Vivadi... Ca in nici un caz ceilalti interpreti de muzica usoara din Romania nu se ridica la un nivel mai inalt decat al manelistilor.

Anonim

Nu va mai bucurati degeaba, de doar o cerere la CNA, Poate nu ii baga nimeni, Si bine ar fi dai incolo.

mariusica

Anonim de mai sus, lucrezi la Taraf Tv si simti cum se vor injumatati banii din SMS-uri si dedicatii ? Aveti timp pana îi baga pe astia pe la vreun operator din Romania, sa faceti si voi videoclipuri ca astea. :-) Si ar trebui chiar si posturi de muzica populara ca Etno TV, Hora Tv etc. sa produca clipuri de calitatea video a aceastora, nu doar inregistrari cu 3 camere si un mixer si montate in Adobe Premiere sau Avid Liquid 7..

Anonim

Vor fi pe Dolce categoric. Sunt transmise pe hellas sat si Dolce nu trebuie sa faca nimic numai sa aiba acordul lor ca sa le introduca ;)

Anonim

Foarte Tare Planeta HD il receptionez la 23,5 est nu se compara cu taraf, si mai au un post tare Bulgarii City tv (Muzica Dance foarte tare)

Anonim

cel mai tare canal de muzica din balcani.il asteptam cu drag si la noi.(de sarbatori e necodat pe satelit)

Florynsv

Urmaresc acest post tv de vreo 3 ani, si pot spune ca nu se aseamana cu nimic de pe la noi sau de pe la alti straini, e cu adevarat deosebit, promoveaza doar frumosul, cele mai frumoase fete, masini, vile, etc. Concertele lor care le transmit live sau inregistrate, sunt adevarate spectacole de lumini si sunet, n-am observat vreodata sa nu le functioneze vreun microfon ceva... adevarat profesionalism. Artistii canta live toti, e adevarat ca nu le iese ok cantatul live la toti, dar macar incearca, nu ca la noi 90% playback.
De cand urmaresc acest post am ajuns la concluzia ca bulgaroaicele sunt cele mai frumoase femei de pe pamant! :)

Anonim

No fi atent numai ce se agita manelistii. Oare il baga, oare nu l baga...Pai bineinteles ca pe dth nu il va baga nici un operator. Poate doar ceva ici pe colo pe cablu

mircea

Ba il baga pe Dolce ca e pe acelasi satelit si fac simulcrypt cat ai bate din palme, Vezi ca nu le ai ?

Anonim

E un program fain chiar imi plac clipurile. Iti dai seama cum se vede in HD. AM cautat pe Youtube si alte clipuri si numai fete care merita sa fie la Miss. Sunt bulgaroaice originale, nu ce specimene vezi pe la noi pe la Taraf.

Anonim

buna.dupa cum stiu si este adevarat bulsatcom in grila de programe au taraf si etno si este logic sa avem si noi programele lor in grila noastra.dar ar trebui si cna-ul sa oblige toate firmele de cablu si satelit romanesti sa introduca la nivel national Balkanika care emite din bulgaria pt ca da muzica din toate tarile balcanice.asa ca nu este de mirare ca posturi muzicale din bulgaria sa fie retransmise si de romani ca ei deja transmite de mai bine de un anpe pachetul bulsatcom.Va multumesc Flutur

Anonim

Interesant ca pe nici un sait,cum ar fi lingsat sau beamsat nu sunt trecute fregventele de la planeta HD.

Anonim

Pai nu au cum sa fie "trecute freGventele", fiindca se numesc "freCvențe". Iar frecvențe gasesti pe kingofsat,net.

http://ro.kingofsat.net/sat-hellas2.php

39.0°E Hellas Sat 2 12647.00 H DVB-S2 8PSK 30000 3/4

Planeta HD Bulgaria Muzică Bulsatcom BulCrypt 206 523 524 bul 525 523

Anonim

Ha ha ha. Esti superb anonim 15: 57

masterminds

Buna...Ati aflat si voi o data ceva
Cam cand s-ar face aceasta mutare...
Care app ii cea mai tare ever...
Adica mam saturat de taraf si de mynele....Vreau ceva mai de calitate...eu is ascultator de muzica bulgareasca de 3 ani si chiar sunt foarte multumit de alegerea facuta...
Videoclipurile sunt foarte bine facute...Muzica este super calumea....Astept raspuns pe adresa de mail piulian96@yahoo.ro
MULTUMESC

Anonim

Nu cred ca iti trimite nimeni personal tie email cu stiri... Revino pe site si sigur vei afla cand se lanseaza . Sau aboneaza-te la subiect sa vezi ce mai scriu oamenii la acest subiect la comentarii.

masterminds

buna...nu s-a mai postat nimic la acest subiect....
Stiti ceva date...cand se va intampla minunea?

Anonim

Probabil nu s-a anuntat nimic de nici un operator... Sunt convins ca multi operatori nici nu stiu ceva despre acest canal...

Anonim

heloo heloo...oare ce soft folosesc antenele satelit?

Anonim

Nu inteleg intrebarea ta. Vrei sa intrebi ce software au alte tipuri de receivere? Diverse tipuri de softuri, in functie de producator. Multe folosesc chiar Linux.

Anonim

ce ziceti sa facem o petitie sau ceva asemanator pe net sa o ducem la CNA poate avem noroc ca in 2014 sa avem pe televizoarele noastre personale Planeta TV si Planeta HD
M-am saturat de prostiile astea de taraf si mynele
Vreau ceva mai tare....mai bun mai hd decat manelele romanesti

Anonim

Petitiile alea nu au nici un efect niciodata, cu exceptia faptului ca fac trafic pentru siteurile care oferă gazduire pentru acele petitii.

Unknown

Nu stiu cum sa ma exprim dar cum ar trebui sa le facem cunoscut acest post romanashilor nostri?

Anonim

Au facut cerere cei de la Planeta Tv, dar nu stiu daca i-a preluat cineva. Probabil trebuie trimise cereri prin email, la operatori mici si mari, de cati mai multi abonati, ca sa le atragem atentia ca exista acest canal si sa il adauge in grile. Eu unul am trimis deja la RCS.

Unknown

deci cumva ar trebui sa le trimitem email la cei de la rds sa ne bage aceste posturi in grila si sa le prezentam muzica lor si tot ceea ce au ei de oferit

Anonim

Hai RCS, nu mai sta, baga si tu ceva de calitate...

Anonim

Au inceput si aici discutiile. Sa vedem ce operator se misca... era si timpul.

http://forum.softpedia.com/topic/956524-propunere-introducere-post-tv-hd-de-muzica-in-reeaua-rds/

Anonim

Ar fi si timpul. Dar mereu vor fi intelectuali anoști sau cu pretentii care vor confunda stilul acestei televiziuni cu cel al televiziunilor romanesti de manele si care nu vor vedea diferenta intre calitatea productiei videoclipurilor Planeta HD si manelele romanesti. Ei vor fi opozitie in introducerea acestui canal la marii operatori. Eu unul nu suport manelele si am sters Taraf Tv si celelalte canale de manele care mai sunt in grila. Pur si simplu mi-e greață de la ele. Dar sincer, acest post e cu totul altceva, chiar daca se intersecteaza ca gen cu cele amintite.

Anonim

hai ca iese taraf, un post de panarame si fara sens, ma bucur ca iese, acum se pune intrebarea, oare RTC va introduce planeta HD? hai fi u prima firma care faci un pas inainte nebunilor.

Anonim

ce operator de cablu va introduce Planeta tv hd va da lovitura.va avea cea mai mare audienta dintre toate televiziunile muzicale.publicul asteapta si calitate nu numai cantitate.sa vina PLANETA TV HD

Anonim

cablistilor bagati PLANETA TV HD ca aveti canale la care nu se uita nimeni.va avea o audienta mare. haide ca m_am plictisit de maneluta de 3 lei de la noi

Anonim

vrem planeta tv hd pe rds

Anonim

desi cred ca pe Dolce ar intra mai repede.

Anonim

RDS baga PLANETA TV HD k daca il ia DOLCE va rupe

Anonim

Peste 16 ore de videoclipuri 4K de la Planeta Tv, gratuit si oficial pe Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLWhONodvbQnd7lz17YSDU3OqWxR0f90MW

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile