vineri, 22 noiembrie 2013

Google sărbătorește printr-un Doodle pe Doctor Who

Google a marcat printr-un Doodle 50 de ani de la primul episod al longevivului serial Doctor Who, produs de televiziunea BBC.

Un robot Dalek "răpește" literele Google, probabil pentru a le aplica renumita procedură "Exterminate!", iar tu trebuie să alegi una dintre înfățișările în care a renăscut de-a lungul timpului îndrăgitul personaj Doctor Who, pentru a recupera literele și a le transporta la Tardis, "mașinăria" de călătorit în timp și spațiu, ultima rămasă dintr-un război al Lorzilor Timpului cu Dalekșii. Dacă te prinde robotul, te vei regenera în următorul dintre cei 11 Doctori Who şi poți continua jocul.

În acest week-end BBC, BBC va difuza episodul special care marchează a 50-a aniversare a serialului Doctor Who.

De lungul timpului, serialul science-fiction Doctor Who a reprezentat un proiect BBC de o importanță deosebită și de un succes fenomenal.

"The Day of the Doctor", care urmează să fie difuzat în seara zilei de sâmbătă, va fi transmis în premieră în format 3D HD de către BBC prin Red Button, iar ulterior va fi difuzat simultan pe canalele BBC News, BBC Three, BBC Four, CBBC și CBeebies.

Acest episod special din Doctor Who reprezintă una dintre ultimele productii tridimensionale realizate de către BBC, care a decis sa abandoneze câțiva ani lumea 3D.

Mai jos sunt două imagini din acest episod care va fi difuzat în 3D:

Capacitatea utilizată pe satelit de către serviciul Red Button HD va fi oferită ulterior canalelor BBC News HD, BBC Three HD și CBBC HD.


Niciun comentariu despre subiectul „Google sărbătorește printr-un Doodle pe Doctor Who”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile