miercuri, 13 noiembrie 2013

The Money Channel devine RTV ?

S.C. Realitatea Media SA a depus o solicitare de modificare a denumirii serviciului de programe The Money Channel în RTV și o notificare de modificare acționariat secundar.

Aceste puncte vor fi discutate la CNA în şedinţei de joi, 14 noiembrie 2013, ora 10.00.

În urma unei atenționări anterioare primite de la CNA si despre care am discutat in articolul de AICI, televiziunea România Tv a schimbat pe 25 august 2013 sigla postului in Romania Tv. Aceste schimbari au fost anunțate ca temporare, pâna la solutionarea definitiva a cauzei.

Realitatea Media anunțase că a câştigat în instanţă suspendarea utilizării mărcilor RTV şi NOI FACEM REALITATEA de către companiile SC Ridzone Computers SRL şi SC RTV Satellite Net SRL. Decizia Tribunalului Bucureşti trebuia aplicată până la soluţionarea acţiunii intentate de Realitatea Media. SC RIDZONE COMPUTERS SRL ŞI SC RTV SATELLITE au fost obligate de instanţă să suspende de îndată utilizarea mărcii RTV, mai anunța realitatea.net. De asemenea, acţionarul Realitatea Media Cozmin Guşă a precizat in acea perioadă, într-o intervenţie la Antena 3, că a depus miercuri un dosar prin care cere, în baza deciziei Tribunalului Bucureşti, ca în locul RTV să funcţioneze postul trustului Realitatea Media, Money Channel.


6 comentarii despre subiectul „The Money Channel devine RTV ?”:
Anonim

Vai de capul lui cozmin gusa, habar nare ce vorbeste. Omul asta n a luat nici macar o decizie buna, sa ales praful de tot, dar de absolut tot pe ce a pus gusa mana

gean

De ce, anonim ? E o decizie foarte buna daca reuseste. Eu nu vorbesc fara argumente ca tine, anonim. Pai e in primul brandul RTV. Multi vor face confuzie cu RTV care e acum Romania Tv si asta va atrage audienta.

Anonim

Pentru gean:
Ok. Vor face confuzie. Dar telespectatorii RomaniaTV nu vor intelege o iota de ce se vorbeste la Money Channel actual. Se vor mira unde au ajuns, si se vor intreba pe ce limba vorbesc aia. Si nu vor obtine nimic pentru ca vor pleca si se vor lamuri. E o porcarie ce face Gusa, nu va folosi la nimic, iar cei interesati de MoneyChannel vor gandi ca acest canal si-a schimbat profilul. Legea atractiei spune ca la ce te gandesti aia obtii. Daca te uiti pe Money channel atunci atragi Money in viata ta, daca te uiti pe RTV atragi ce? RTV=Reluari TV.... ca sa fiu rau.

ninel85

Mai conteaza? Sa vina audiența ! :) Eu am auzit ca va fi canal de stiri, se renunta la stilul doar cu emisiuni de afaceri.

Anonim

Nu s-a hotarat nimic, deocamdata s-a amanat: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să amâne luarea unei decizii în cazul solicitării societăţii Realitatea Media SA de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV, anunta Mediafax.
Prezentă la şedinţa CNA de joi, Mura Frînculescu (foto), directorul executiv al Realitatea Media, a declarat că Realitatea Media doreşte să schimbe denumirea televiziunii The Money Channel în RTV pentru că “nişa de piaţă a The Money Channel nu este o nişă care să aducă profit”. “Încercăm o schimbare, mergând pe un program complementar al Realitatea TV, cu denumirea RTV”, a spus Mura Frînculescu.
La rândul său, prezent la şedinţa CNA, avocatul Mihai Zarafiu, reprezentantul România TV, a solicitat Consiliului să respingă solicitarea Realitatea Media, pentru că, în caz contrar, ar exista pericolul de confuzie cu postul România TV, cunoscut telespectatorilor şi ca RTV. El a mai spus că România TV nu mai foloseşte denumirea RTV, deşi o instanţă a anulat hotărârea judecătorească prin care se impunea România TV să nu mai folosească marca RTV.sursa - http://www.reportervirtual.ro/2013/11/cna-sandvis-intre-realitatea-tv-si-romania-tv-pe-tema-marcii-rtv.html

Anonim

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să respingă solicitarea societăţii Realitatea Media SA de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV, anunta Mediafax.
Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi. La şedinţa CNA de marţi au fost prezenţi atât Mura Frînculescu, directorul executiv al Realitatea Media, cât şi avocatul Mihai Zarafiu, reprezentantul România TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile