sâmbătă, 7 decembrie 2013

Orange România comercializează AR.Drone 2.0

Orange Romania a pus în vânzare noul quadricopter AR.Drone 2.0 Power Edition de la Parrot.


Îl poţi controla foarte intuitiv, folosind doar smartphone-ul sau tableta.Vezi imagini de înaltă definiţie din zbor de sus şi poţi împărtăşi experienţa ta cu prietenii sau cu oricine din întreaga lume, prin internet.


Beneficiezi de 36 de minute de zbor cu ajutorul celor 2 baterii incluse şi îţi poţi personaliza quadricopterul folosind cele 3 seturi de elice colorate suplimentare (roşu, turcoaz şi portocaliu).

Drona înregistrează si videoclipuri HD. În timpul fiecărui zbor se creează un videoclip HD care este trimis direct către dispozitivul tău. Tu poti apoi încarca videoclipurile pe YouTube cu un singur click sau arată prietenilor fotografiile făcute pe Picasa.

Totul este simplu şi rapid, cu ajutorul aplicaţiei de control wireless. Iar dacă vrei să înregistrezi videoclipuri mai lungi, salvezi fişierele pe un stick USB. Camera dronei filmează la 720p cu 30fps, encodat H264 si face fotografii JPEG. Obiectivul superangular are deschidere de 92 grade.

De asemenea, cu noul quadricopter AR.Drone 2.0 primesti imaginile HD direct pe smartphone-ul sau tableta ta, în timp real, cu latență foarte redusă, astfel că vei simţi că te afli chiar în scaunul pilotului.

Şasiul AR.Drone 2.0 este conceput pentru a face faţă celor mai solicitante manevre:

- izolaţie din spumă, pentru a proteja centrul inerţial de vibraţiile motorului
- carcasă din polipropilenă expandată (EPP)
- tubulatură din fibră de carbon: greutate totală 380 g cu carcasa de exterior şi 420 g cu carcasa de interior.
- piese din nylon armat cu fibre 30%
- senzorii cu ultrasunete beneficiază de tratament Nano-Coating, pentru respingerea lichidelor
- complet reparabil: toate piesele şi instrucţiunile de reparare sunt disponibile pe site-ul Parrot

Are 2 baterii reîncărcabile LiPo de 1500 mA/H cu câte 3 elemenţi, capacitate de frânare ridicată pentru manevrabilitate superioară, procesoare AVR de 8 MIPS la fiecare controller de motor, 4 motoare brushless inrunner 14,5 W şi 28.500 rpm la zborul la punct fix, rulmenţi de bronz autolubrifianţi, axe ale elicelor din oţel călit, angrenaje din Nylatron cu zgomot redus, pentru reductorul de elice de 8,625, microrulmenţi, magneţi din pământuri rare, oprire de urgenţă controlată prin software, controllere ale motoarelor complet reprogramabile, controllere electronice ale motoarelor rezistente la apă, elice special dezvoltate pentru AR.Drone 2.0, 4 seturi de elice (negru, roşu, turcoaz şi portocaliu), structură robustă , asistenţă electronică.

AR.Drone 2.0 este dotat cu o tehnologie care îţi oferă control precis şi stabilizare automată:

- procesor Cortex A8 de 1GHz, 32 bit ARM + procesor digital pentru semnalul video (DSP) de 800MHz (TMS320DMC64x)
- 1 GB RAM DDR2 la 200MHz
- Wi-Fi® b/g/n
- accelerometru pe 3 axe cu o precizie de +/- 50 mg
- giroscop pe 3 axe cu o precizie de 2000°/secundă
- senzor de presiune cu o precizie de +/- 10 Pa (80 cm/2,6 ft. la nivelul mării)
- cameră verticală de QVGA de 60 fps pentru măsurarea vitezei faţă de sol
- magnetometru pe 3 axe, cu precizie de 6°
- senzori cu ultrasunete pentru măsurarea altitudinii faţă de sol
- Linux 2.6.32
- port USB 2.0 High Speed

Pretul quadricopterului AR.Drone 2.0 Power Edition este de 369 EUR si poate fi achizitionat de aici.


2 comentarii despre subiectul „Orange România comercializează AR.Drone 2.0”:
paco

cu ce greutate se poate incarca drona in asa fel incat sa nu ii schimbi prea mult caracteristicile ?? Cat de departe se poate deplasa? Vreau sa o folosesc ca transport produse ptr tatuaje in oras, un aparat de tatuat are 300-400 grame.

Anonim

Cred ca doar cateva zeci de grame.. Oricum, mi se pare ca au promulgat o lege ( sau e doar proiect de lege, nu stiu exact ), care nu iti mai permite sa folosesti drone cu camere video sau care au peste o anumita greutate, fara aprobare si autorizatie de la statul român.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (477) Focus Sat (237) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)