duminică, 22 decembrie 2013

Orange România oferă premiu un Renault Clio R.S.

Operatorii de servicii tv se intrec în oferirea de premii cu ocazia Sarbatorile de Iarna: nici Orange nu face excepție.

Promotia "Câștigă un Renault Clio R.S. cu Orange TV si Discovery Turbo Extra" se desfășoară în perioada 20 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.

La promotie poate participa orice client al Orange Romania care are un cont online activ in aplicatia contul meu de pe www.orange.ro/contul-meu, cu varsta peste 18 ani si care are capacitate deplina de exercitiu.

Crearea unui cont online pentru aplicatia contul meu se poate face pe www.orange.ro/contul-meu, indiferent daca utilizatorul este sau nu client Orange.

Ce e interesant e ca mi-am creat un cont cu numar de mobil din alta retea si a acceptat înregistrarea. Am confirmat emailul si m-a logat automat în noul cont creat.

Acum pot vizona gratuit, probabil până la Revelionul 2014, Discovery Turbo Xtra. :)

Adresa web a televiziunii Discovery Turbo Xtra la Orange Tv Go este acesta: https://tvgo.orange.ro/channel/discovery-turbo-xtra-hd

Participa la Promotie oricine indeplineste prevederile acestui Regulament si acceseaza canalul linear Discovery Turbo Extra cel putin o data pe perioada de desfasurare a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie in aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta, Orange TV Go, disponibila in Google Play si AppStore.

Accesarea canalului linear Discovery Turbo Extra este gratuita. Traficul de date aferent navigarii in site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tablete, Orange TV Go, va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de Participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta.

Participa la Promotie oricine acceseaza canalul linear Discovery Turbo Extra cel putin o data pe perioada de desfasurarea a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Google Play si AppStore.

Orice Participant care acceseaza cel putin o data pe perioada de desfasurare a promotiei canalul linear Discovery Turbo Extra primeste 1 punct.

Participantii care au un abonament Orange TV si acceseaza canalul linear Discovery Turbo Extra cel putin o data pe perioada de desfasurare a promotiei primesc 2 puncte.

Pentru a putea accesa canalul Discovery Turbo Extra participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu.

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Discovery Turbo Extra va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat al furnizorul de internet folosit.

Numele de utilizator al contului online folosit de Participanti sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toata perioada de desfasurare a Promotiei.

Premiul oferit de Organizator Participantului desemnat castigator al Promotiei in urma tragerii la sorti
este o masina Renault Clio R.S., in valoare de 19000 euro (TVA inclus).

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiului, se va realiza in data de 6 februarie 2014 la sediul organizatorului din strada bdul. Lascar Catargiu, nr 47-53, sector 1, Bucuresti, si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de organizator.

Numele de utilizator al contului online al unui Participant va fi introdus in Baza de Date pentru castigarea Premiului de un numar de ori egal cu suma punctelor acumulate.

Organizatorul va incerca să contacteze de 3 ori telefonic Participantul castigator, la numarul de telefon Orange definit ca numar principal pe numele de utilizator din contul meu, in ziua in care s-a efectuat tragerea la sorti precum si pe parcursul a 48 ore de la momentul organizarii extragerii, pentru a furniza detalii despre modalitatea in care poate intra in posesia Premiului si despre conditiile necesare pentru acordarea Premiului conform prezentului Regulament. In cazul in care un utilizator nu are definit un numar de telefon in aplicatia contul meu, va fi contactat prin e-mail, la adresa folosita la crearea contului.

In cazul in care nu se va putea intra in contact cu Participantul castigator in decurs de 48 ore de la tragerea la sorti, atunci Participantul va fi declarat necastigator si se va trece la contactarea telefonica a Participantilor castigatori de rezerva, in ordinea extragerii acestora.

Organizatorul va contacta participantul castigator de pe un număr cu formatul 037444XXXX.

Participantul castigator se va prezenta la locatia indicata de Orange in maxim 10 zile lucratoare de la comunicarea acestei locatii si va prezenta cartela SIM corespunzatoare numarului de telefon Orange cu care a participat la Promotie (in cazul cartelelor PrePay), precum si toate documentele solicitate pentru verificarea identitatii, validarea ca Participant castigator (pentru toti Participantii), semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange România oferă premiu un Renault Clio R.S.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile