sâmbătă, 7 decembrie 2013

Sphero 2.0, bila robot telecomandată

Sphero este o bila al carei miscare poate fi telecomandata cu telefonul sau tableta, dar care poate fi folosita si in jocuri sau prin care se pot controla aplicatii de pe telefon.

După succesul fenomenal cu bila robotica Sphero, cei de la Orbotix au lansat Sphero 2.

Primul Sphero se rostogolea la o viteză de 1 metru pe secunda si putea fi telecomandata prin Bluethooth pe o distanta de peste 15 metri. De asemenea, prima bilă sphero lumina in milioane de culori si era rezistentă la mușcăturile câinilor, la zgârieturi, rezistentă la apa, deci pregatită pentru orice distractie si aventura. Pretul acesteia era de 80 dolari americani.

Pe lângă toate aceste caracteristici, varianta Sphero 2 este de doua ori mai rapidă si de trei ori mai luminoasă, dar incorporeaza si tehnologii noi. Sphero 2 poate fi de asemenea controlată de la o distanță de peste 30 metri si costă 130 de dolari.

Bila robotică telecomandată Sphero este unul dintre cadourile interesante pe care l-ați putea face sau primi de sărbători. Sper să nu folositi acest gadget pentru a truca partide de biliard sau meciuri de golf. :)


Niciun comentariu despre subiectul „Sphero 2.0, bila robot telecomandată”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile