vineri, 20 decembrie 2013

Televiziunile Alice, Marco Polo si Leonardo sunt transmise necriptat

Radiodifuzorul italian Gruppo LT Multimedia emite necriptat televiziunile Marco Polo, Alice și Leonardo. Noile versiuni necriptate ale acestor canale au fost deja lansate de ieri, transmițând promo-uri. Astfel, cele trei canale de televiziune sunt acum disponibile în limba italiana necodat la poziția orbitală 13 grade est. Aceste canale vor părăsi platforma Sky Italia. Să sperăm că dacă vor fi intra la TivuSat, nu vor fi criptate din nou.

Parametrii de receptie ai televiziunilor Marco Polo, Alice și Leonardo sunt:

Satelit Hot Bird 13D, Frecventa 11585 MHz, Polarizare verticală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK, FTA.

Alice este un canal de bucătărie și lifestyle ( acum pe aceasta frecventa este transmis Arturo ), Marco Polo este un canal de călătorii și vacanțe, iar Leonardo este dedicat amenajărilor interioare, în special design și decor.

De asemenea, radiodifuzorul italian Gruppo LT Multimedia a mai lansat la liber luni si televiziunea Alice de limbă germană, pe satelitul Astra 1KR, la pozitia orbitală 19.2 grade Est:

Frecventa 11611.75, Polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S QPSK, FTA.

Italienii de la RAI au lansat si ei la pozitia orbitală 19,2 grade est ( Astra 1L ) canalele RAI 1 HD, RAI 2 HD si RAI 3 HD, dar criptat, pe frecvența 11288, Polarizare Verticală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunile Alice, Marco Polo si Leonardo sunt transmise necriptat”:
Anonim

sper sa ajunga si in romania Rai1 HD , Rai 2 HD, Rai 3 HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile