luni, 6 ianuarie 2014

Televizoarele smart Philips vor avea sistem de operare Android

TP Vision va lansa primul său televizor Philips cu sistem de operare Android.

Televizorul Philips cu Android va fi disponibil din al doilea trimestru al anului 2014 în Europa și Rusia, ca prime piețe de desfacere.

Televizorul va combina accesul la o selecția de aplicații Android disponibile în Google Play Store cu o serie de aplicații Smart TV existente, inclusiv video la cerere, ghid electronic de programe ( EPG ) și streaming de muzică.

"Până în anul 2015 majoritatea televizoarelor noastre smart vor fi cu Android", a declarat Maarten de Vries, CEO TP Vision.

"Noi credem că Android este o promisiune valabilă pentru piața de televizoare, deoarece va spori în mod serios experiența Smart Tv, aducând viteza și ușurința în utilizare pe picior de egalitate cu experiența utilizatorilor de pe telefoane mobile smart si tablete. Suntem mândri să fim primul brand tv european care aduce adevaratele beneficii Smart Tv pentru consumatori", a adăugat Scott Housley, șef la nivel mondial pentru produse și strategii TP Vision.

TP Vision este un joint-venture cu sediul în Amsterdam, Olanda, care dezvolta, produce si comercializeaza televizoare Philips pentru Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay și anumite țări din Asia-Pacific.

În 2011, Philips a anunțat intenția de a vinde un pachet majoritar în afacerea sa HDTV către TP Vision Technology. În aprilie 2012, toti cei 3300 de angajați ai diviziei TV Philips au fost transferați la TP Vision, un joint-venture detin in proportie de 70% TP Vision Technology ( cu sediul în Hong Kong, China ) și 30% de către Royal Philips Electronics.


Un comentariu despre subiectul „Televizoarele smart Philips vor avea sistem de operare Android”:
Anonim

bravo,in sfarsit s-au trezit!! acum sa vedem noi samsung,lg,sony etc etc,cu asa numitele lor smart tv! care numai smart nu sunt!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile