luni, 27 ianuarie 2014

The Market Channel ( Tv Life), o nouă televiziune prin satelit și cablu tv ?

S.C. M&M Channel SRL București a solicitat licența audiovizuală pentru televiziunea TV Life ( ulterior The Market Channel ), ce va fi difuzată prin satelit și rețele de comunicații electronice.

Solicitarea va fi analizată în ședința de marți, 28 ianuarie 2014, ora 10.00.


S.C. M&M Channel SRL București a fost înființată în mai 2013 de administratorul si unicul asociat Basarab Mihaela Anca, iar obiectul de activitate este "activitati de difuzare a programelor de televiziune". In octombrie 2013, au fost cesionate 18 din cele 20 de parti sociale ale S.C. M&M Channel SRL București către TRIUMF CONSTRUCT S.A, conform Monitorului Oficial al României. Triumf Construct SA are ca asociati pe Murad Mohammad și Paun Elena.

Nișa televiziunii va fi probabil de business şi lifestyle.


3 comentarii despre subiectul „The Market Channel ( Tv Life), o nouă televiziune prin satelit și cablu tv ?”:
Anonim

Mediafax: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii M&M Channel SRL de acordare a două licenţe audiovizuale, prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice, pentru televiziunea TV Life.

Consiliul a amânat luarea unei decizii în acest caz la propunerea membrului CNA Narcisa Iorga. Decizia de amânare a fost luată cu şapte voturi "pentru" (Narcisa Iorga, Florin Gabrea, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi un vot "împotrivă" (Laura Georgescu).

CNA urmează să solicite un punct de vedere de la societatea Realitatea Media SA, care deţine televiziunea The Money Channel.

Trei dintre emisiunile prezente în grila noii televiziuni TV Life - "Business Breakfast", "Market Report" şi "România agricolă" - sunt difuzate în prezent pe The Money Channel.

De asemenea, Consiliul ar urma să verifice şi aspecte legate de studioul în care ar urma să îşi desfăşoare activitatea TV Life şi de echipamentele folosite de televiziune.

La şedinţa CNA de marţi a fost prezentă o delegaţie din partea societăţii M&M Channel SRL, din care au făcut parte Mihaela Basarab, acţionar al societăţii, Dan Muşetoiu, responsabil de proiect, Vladimir Bogdănescu, director tehnic, Horia Alexandrescu, responsabil editorial şi realizator, Constantin Rudniţchi, realizator, şi Ovidiu Nahoi, realizator.

Televiziunea TV Life va avea "un profil tematic, de business şi business lifestyle".

Potrivit lui Dan Muşetoiu, TV Life va fi o televiziune dedicată antreprenorilor, mai mari sau mai mici. "Emisiunile staţiei vor încerca să răspundă la două întrebări fundamentale pentru mediul de afaceri: «Cum să faci bani?» şi «Cum să cheltuieşti bani?» (...) Antreprenorii sunt publicul ţintă şi avem o echipă editorială cu expertiză în domeniu", a declarat Dan Muşetoiu în faţa membrilor CNA.

La rândul său, Horia Alexandrescu a spus că emisiunile difuzate de TV Life se vor adresa şi publicului mai larg, generalist. "Încercăm să ieşim din zona lemnoasă, să extindem foarte mult paleta de emisiuni. Avem specialişti strict pe economic, dar alături de ei vor fi şi formule pentru publicul larg (...) Deja ne ducem spre o zonă largă, generalistă, unde sperăm să găsim o audienţă. Ne ducem într-o zonă cât mai accesibilă", a spus Horia Alexandrescu.

De asemenea, Horia Alexandrescu a spus că TV Life va difuza "dezbateri reale, nu scandaluri, nu ţipete" şi va fi o televiziune deschisă către toate zonele politice.

Anonim

Solicitare licență audiovizuală: S.C. M&M Channel SRL București pentru TV Life (satelit și rețele de comunicații electronice). Consiliul a amânat votul pentru TV Life - se va solicita punct de vedere de la Realitatea TV cu privire la drepturile de autor ale unor emisiuni care figurează și în proiectul editorial al postului TV Life.

Anonim

Solicitare licență audiovizuală: S.C. M&M Channel SRL pentru postul The Market Channel (satelit și rețele de comunicații electronice) - rediscutare pe ordinea de zi a şedinţei de marți, 11 februarie 2014, ora 10.00.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile