miercuri, 26 februarie 2014

Seene, aplicația care crează fotografii 3D virtuale, folosind camera foto 2D

Compania care a creat o aplicație pentru telefoane mobile si alte dispozitive, ce este capabilă să captureze imagini "3D virtuale" fără a utiliza un aparat foto specializat, a fost declarată la Mobile World Congress din Barcelona ca fiind cea mai inovatoare companie pentru dispozitive cu ecran din anul 2013.

Compania se numeste Obvious Engineering Ltd, iar aplicatia este "Seene", lansată sub sloganul "Share life in 3D".

Așadar, Seene vă permite să capturați fotografii 3D virtuale și să le prezentati prieteniilor, familiei și fanilor de pe Facebook.

Lumea nu mai este plată cu fotografiile Seene, care reunesc imagini, profunzime și mișcare într-un mod care este atât de familiar și totusi inedit.

Aveți posibilitatea să partajați imaginea în feed-ul Seene, Tumblr sau pe alte rețele sociale ( Twitter si Facebook ).

Orientati telefonul catre subiectul de fotografiat și il rotiti în jurul acestuia pentru a capta imagini din unghiuri diferite. Seene va reconstrui în mod automat imaginea 3D virtuală.

Imaginile pot fi vizualizate si pe browsere web pentru desktop PC, cum ar fi Chrome, Firefox și Safari, care au suport pentru WebGL 3D. De exemplu, AICI aveti o colectie cu astfel de fotografii. Dati click pe fotografia virtuala si rotiti-o stangâ - dreapta sau sus - jos cu mouseul.

Aplicatia poate fi downloadată gratuit pentru telefoane cu sistem de operare iOS ( minim 6.0 sau mai nou ) de AICI și este compatibila cu iPhone 4 ( doar vizionare imagini 3D ), iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad Wi-Fi (a treia generatie), iPad Wi-Fi + Cellular (a treia generatie), iPad Wi-Fi (a patra generatie), iPad Wi-Fi + Cellular (a patra generatie), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini cu Retina display, iPad mini cu Retina display Wi-Fi + Cellular si iPod touch (a cincea generatie). Aplicatia este optimizată pentru iPhone 5.


Niciun comentariu despre subiectul „Seene, aplicația care crează fotografii 3D virtuale, folosind camera foto 2D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile