vineri, 28 martie 2014

Travel Channel HD, în grila digitală de cablu RCS-RDS

Travel Channel HD a fost introdus în grila digitală de cablu RCS-RDS, după cum HD Satelit a anunțat la începutul lunii martie. Travel Channel HD este transmis cu subtitrare în limba română și audio în limba engleză.

Comentând cu privire la noul format High Definition, Jon Sichel ( MD Scripps Networks , Marea Britanie si EMEA ) a declarat:

"Scripps Networks International își continuă expansiunea în Europa si avem placerea de a lansa Travel Channel HD si pe aceasta importanta platformă românească. Suntem increzatori ca noii nostri telespectatori se vor bucura pe Travel Channel, care oferă programe de clasă mondială, ce sunt cu adevărat uimitoare atunci când sunt privite în HD".

Pentru a receptiona noul canal, este necesară o rescanare, efectuata pe receptorul dvs. digital ( receiver cablu sau televizor cu tuner DVB-C ). Daca nu il receptionati nici după scanare, asteptati 1-3 zile, probabil in zona dvs. geografica înca nu a fost adăugat în grilă.

Varianta standard definition a Travel Channel exista la RCS-RDS de mai multi ani și este prezentă in continuare in grila digitală.


14 comentarii despre subiectul „Travel Channel HD, în grila digitală de cablu RCS-RDS”:
Anonim

la satelit ne depaseste putin bugetul

Anonim

E vorba de cablu.

any

sa adeverit ! bravo pentru informatie nu va crezut nimenea cand ati scris acum o luna ca il va baga !

Anonim

Eu eram sigur ca il baga.Aku urmeaza sa il bage si pe Ungaria.

Anonim

da la bagat si la rosiori de vede pozitia 48

Unknown

si la hunedoara este bagat treval hd de aseara

Anonim

Si in Suceava este Travel Chanel HD in Suceava la RCS-RDS pe digital.

cata

in Galati functioneaza cu intreruperi

Anonim

......fratilor de la rcs-rds (digi)....de ce nu introduceti si voi transmisia HD pe satelit(dth).....sinteti asa de falimentari de nu va permiteti......???......in ciuda faptului ca transmiteti mult sport..deja din cei "2 milioane" de abonati dth nu cred ca ati mai ramas cu prea multi...migreaza multi.....

Anonim

bla.. bla... bla... migreaza si tu, cine nu te lasă ? :)))

Anonim

Si in SIBIU functioneaza cu intreruperi

Anonim

la buzau perfect

Cristy

Travel channel HD e 1080i sau 1080p? Pe forumul softpedia unii zic ca e 1080p dar altii zic ca e o eroare de la RCS, ca de fapt ar fi tot 1080i. La Tv-ul meu arata doar HD, nu am optiune sa vad daca e i sau p :)

Laurentiu

Mie imi arata televizorul LG ( direct , fara receptor, cu CAM ) ca fiind 1080i .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile