marți, 11 martie 2014

Ucraina contraatacă: canalale rusești sunt interzise

Consiliul Naţional de Televiziune şi Radiodifuziune din Ucraina i-a obligat pe furnizorii de televiziune prin cablu să întrerupă difuzarea a cinci canale de televiziune ruseşti.

Dispoziţia trebuie să fie pusă în aplicare astăzi, la 21:00, ora Moscovei, anunța radioul Vocea Rusiei.

Este vorba despre canalele Rossia 1, Rossia 24, ORT/Canalul 1 reţeaua universală, RTR Planeta şi NTV-Mir, a anunţat Serviciul de Presă al Consiliului Naţional.

Consiliul respectiv îşi explică decizia prin necesitatea asigurării securităţii informaţionale a Ucrainei.

Aceasta este contramăsura Ucrainei, după ce anterior, in Crimeea, fusese sistată în totalitate difuzarea canalelor TV ucrainene ( cu exceptia unei singure televiziuni ), ce fuseseră înlocuite cu canalele rusești.


3 comentarii despre subiectul „Ucraina contraatacă: canalale rusești sunt interzise”:
Anonim

Pai asta da apa la moara rusilor care spun ca ei apara drepturile minoritatilor rusi din Ucraina.
Sa nu uitam ca primul lucru pe care l-a facut noul guvern revolutionar a fost sa interzica drepturile minoritatilor din Ucraina (inclusiv rusi) care a determinat riposta rusilor.
Acum Putin are si mai multe motive sa-i apere pe minoritarii rusi din Ucraina...
(cautati pe net dupa Ucraina suspenda drepturile minoritatilor si veti gasi o gramada de articole de presa care confirma ce am spus eu).
Exemplu: http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/ucraina-suprima-drepturile-minoritatilor-azi-s-a-votat-in-rada-suprema-de-la-kiev-suspendarea-legii-de-pe-timpul-lui-ianukovici-privitoare-la-dreptul-minoritatilor-de-a-invata-in-propria-limba-326873.html

Sunt curios ce-ar zice occidentul daca am interzice canalele unguresti pe teritoriul Romaniei...vad ca la ucrainieni nu zice nimic.

Interzicerea canalelor tv mai mult va supara pe etnicii rusi si vor apela la internet... daca nu-l vor interzice si pe-asta... sau cine are antene de satelit se vor uita la canalele rusesti... asta daca nu cumva operatorii de satelit vor opri difuzarea canalelor rusesti... cum se intampla in cazul Siriei:

"Este destul să amintim că, în prezent, canalele de televiziune siriene sunt blocate de sateliţii străini"
http://romanian.ruvr.ru/2013_04_24/Razboiul-informational-impotriva-Siriei-se-inaspreSte/

Oricum in loc ca situatia sa se normalizeze mai mult se inflameaza... si asta e cel mai rau.

Anonim

Buna,nu vad cum poate opri transmisia prin satelit mai ales rusi poate ei pe a ucrainei si apoi referitor la programele maghiare,acel pachet este aparte de baza dupa sigur cum este posibil sa sti deja eii trebuie sa plateasca pt a viziona canalele in limba de etnia lor,asa ar trebui si pt nemti si sarbi la numarul minoritatilor dar cum maghiari sunt peste un 1.000.000 au posibilitatea pe langa pachetul de baza romanesc sa vizioneze si cel maghiar contra cost ,celalalte minoritati au cateva ore de transmisie la programele teritoriale de stat.flutur

Anonim

Flutur, ucrainienii au dat hotatararea la CNA-ul lor pentru operatorii de cablu. La satelit nu au ce face.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile