vineri, 4 aprilie 2014

CNBC Europe la Focus Sat ( UPC DTH )

Operatorul de televiziune prin satelit UPC DTH va adauga televiziunea CNBC Europe în grilele sale de canale, în cele patru țări unde operează.

Abonații vor putea viziona canalul CNBC, ca parte a pachetului de bază din Ungaria, Republica Cehă și Slovacia și a pachetului HD pentru România.

Comentând cu privire la lansarea CNBC la UPC DTH, Jim Helfgott, VP de marketing si vanzari pentru UPC DTH, a declarat: " Suntem încantati să îmbunatatim grila UPC Direct din Ungaria, Freesat din Republica Cehă și Slovacia și Focus Sat din România, prin retransmiterea canalului CNBC, care va spori și mai mult diversitatea pachetele noastre de canale, oferind abonaților noștri mai mult conținut despre afaceri și știri financiare."

Jacqueline Lam, VP distribuție internațională CNBC, a adăugat : "Acordul nostru cu UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrală și de Est să vizioneze cele mai recente știri despre afaceri si analize economice la nivel mondial, precum și să aibă acces la date financiare în timp real. Vom continua să crestem distributia noastră în întreaga regiune, operatorii recunoascând deja experienta televiziunii CNBC in aceasta nișă."

Este posibil ca televiziunea CNBC să înlocuiască BBC World News in grilele de canale ale serviciilor UPC DTH.

Deja canalul este transmis in grilele unor servicii ale UPC DTH de pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest, pe frecvența 12034, polzarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, criptat Conax, CAID 0B02.


Un comentariu despre subiectul „CNBC Europe la Focus Sat ( UPC DTH )”:
Anonim

Mda. e si pe cablu. Problema este ca au scos BBC News si au bagat in loc CNBC. Nu urmaream cine stie ce BBC News dar asa ca fapt divers.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile