joi, 10 aprilie 2014

Chatul va fi eliminat din aplicația Facebook pentru mobile

Într-un efort de a orienta utilizatorii către aplicația sa de mesagerie instant separată, rețeaua socială va dezactiva functia de chat din aplicatia oficială Facebook pentru telefoane mobile și va solicita utilizatorilor să descarce aplicatia Facebook Messenger, pentru a putea vorbi pe chat cu prietenii pe care îi au in această rețea de socializare.

Butonul de mesaje va ramane intact, dar mesajele instant nu se vor mai trimite din aplicatia principală Facebook, ci doar va deschide ( daca este instalată ) o alta aplicatie de messagerie instant.

Compania a început notificarea utilizatorilor europeni ai aplicatiei Facebook, precizand că in aproximativ două săptămâni, functia de chat va fi dezactivata si ca va trebui descărcata si instalată o aplicatie separată de mesagerie instant, dacă nu o au deja. Compania a confirmat că nu este un test și va începe în curând eliminarea chatului din aplicatia mobila, la nivel mondial.

Utilizatorii de telefoane Android cu memorie mică, precum si utilizatorii de Windows Phone vor fi "iertați" in primă fază. Facebook Paper, noul design al companiei, axat pe stiri, se va mentine.

Download Facebook Messenger pentru:

- Android de AICI;

- iOS de AICI,


Un comentariu despre subiectul „Chatul va fi eliminat din aplicația Facebook pentru mobile”:
Anonim

Și așa începe să scadă popularitatea facebook! Haideți le twitter! Va fi ca facebook!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile