miercuri, 23 aprilie 2014

Noul profil Twitter esta acum disponibil pentru toți utilizatorii

Dupa cateva saptamani de teste, Twitter si-a schimbat designul, oferind utilizatorilor o platforma cu un profil mai impunător. Noul profil permite o imagine mai mare de profil, antet personalizat, prezentarea celor mai bune tweet-uri, precum si alte mofificari care il vor transforma intr-o platforma socială cu look de Facebook.

Pe langa noua pagina de profil, in care vor fi afisate toate fotografiile sau videoclipurile postate, acestea sunt afisate acum chiar si sub numele dvs de utilizator.

Cele mai bune tweet-uri ale dvs. sunt prezentate în mod automat cu un font mai mare, care le scoate în evidență. Asadar, cele mai bune Tweets este o funcție care se aplică la tweet-urile care au avut cel mai mare angajament si care, prin urmare, vor fi afisate mai mari, pentru a le face mai ușor de găsit. Tweet-uri pot fi de asemenea fixate în partea de sus a paginii, atunci când doriți să atragă atenția. Utilizatorii au posibilitatea sa promoveze, cu ajutorul tweeturilor, noul lor profil.

Pentru a activa noul design, după ce vă veti loga in contul dvs. de Twitter, va fi afisat un buton in partea superioară a profilului cu aspect vechi.


Niciun comentariu despre subiectul „Noul profil Twitter esta acum disponibil pentru toți utilizatorii”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile