miercuri, 16 aprilie 2014

Local HD Go, World HD Go si Universe HD Go la Orange

Orange a anuntat clienţii care doresc să urmărească programele de televiziune pe dispozitivele mobile. că de astăzi au opţiuni dedicate, iar oferta de filme disponibilă prin Orange TV Go este îmbogăţită.

Local HD Go, World HD Go şi Universe HD Go conţin o ofertă de canale similară cu a abonamentelor pentru televiziune prin satelit Local HD, World HD şi Universe HD.

Noile opţiuni le aduc clienţilor până la 73 de canale TV transmise live, precum şi 1 GB trafic de internet pentru navigare şi streaming în serviciul Orange TV Go.

Opţiunile sunt disponibile şi în variantele Local HD Go+, World HD Go+ şi Universe HD Go+, care oferă în plus acces la filmele, emisiunile, serialele şi canalele live din platformele Voyo şi Antena Play.

De exemplu, clienţii care optează pentru Universe HD Go+ pot urmări peste 90 de canale TV chiar şi atunci când se află în mişcare. Clienţii care aleg aceste variante ale opţiunilor beneficiază de 3 GB trafic de internet.

Toate cele şase opţiuni includ, pe lângă canale TV, acces la filmele din noua opţiune Movie Go Unlimited ( filmele sunt disponibile pe PC, iar pe parcursul lunii aprilie vor putea fi urmărite şi în aplicaţia Orange TV Go pentru Android şi iOS ).

Aceasta oferă 100 de filme de toate genurile distribuite de Media Pro şi Film Box şi Disney Movies on Demand.

Acesta este un catalog de filme cu tematică de familie Disney, care dă acces la filmele de desene animate clasice, precum şi la alte filme Disney.

Tot de astăzi, clienţii care au unul dintre abonamentele pentru televiziune prin satelit Local HD+, World HD+ sau Universe HD+ pot urmări pe dispozitivele mobile filmele incluse în Movie Go Unlimited.

Clienţii care doresc să vizioneze doar conţinutul platformelor Voyo şi Antena Play pot activa opţiunile dedicate, care beneficiază de 1 GB trafic de internet.

Toate opţiunile pentru Orange TV Go se pot activa prin sms la 321, apel la 411 sau 499 sau la Orange shop sau Orange store.

„Creşterea constantă a accesării Orange TV Go, atât în secţiunea TV Live, cât şi în secţiunea de filme ne-a demonstrat cât de deschişi sunt românii la conceptul de televiziune online. Împreună cu o reţea 4G extinsă, care aduce o experienţă video mult îmbunătăţită, opţiunile nou lansate le oferă clienţilor Orange toate condiţiile pentru a urmări filmele, emisiunile şi canalele preferate oricând doresc.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre noitle optiuni gasiti AICI.


3 comentarii despre subiectul „Local HD Go, World HD Go si Universe HD Go la Orange”:
Anonim

Era interesant daca putea-i accesa orange go pe mobil fara abonament dth ci contra cost ca prepay si cu aplicatia share on tv smart

Anonim

Mai interesant era dacă prin aplicația pentru smart tv era disponibila contra cost și în afara tarii.. gen iptv

Anonim

Nu ai citit cu atentie, nu a fost lansata nicio aplicatie dedicata pentru Smart Tv, ci doar pentru dispozitivele cu Android şi iOS, plus accesare prin web browser.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile