marți, 29 aprilie 2014

Televiziunea The Style Network se retrage din România

Canalul de televiziune de The Style Network va fi eliminat din grila Romtelecom.

Operatorul a postat un anunț care precizeaza ca incepand cu 1 mai 2014, canalul mentionat se retrage de pe piata din Romania, in urma deciziei transmise de catre managementul televiziunii.

Televiziunea, care a fost transmisă de către Romtelecom, prin tv prin protocol IP, cablu tv si DTH satelit, este deținută ca un joint-venture între NBCUniversal și Hearst Corporation (ambii detinand 50%). Televiziunea difuzeaza programe destinate unei audiențe interesate de călătorie, gătit și moda, precum si programare non-spotive pentru publicul masculin.

Ultima zi de transmisie a postului in Romania va fi 30 aprilie 2014.

Pe plan international, televiziunea The Style Network ( lansata initial in anul 1998 ) a fost redenumita ca Esquire Network, in anul 2012. In Romania a rămas însă la denumirea initiala.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea The Style Network se retrage din România”:
Anonim

NBC Universal isi subtiaza oferta tot mai mult: mai intai Scifi Channel, urmand Movies24, apoi Kidsco, iar acum Style. Oare si Diva sau Universal Channel vor fi vizate in curand?

Anonim

In Rusia Diva Universal a devenit E! Russia si in alte tari Universal Channel a fost inchis. Totusi nu cred ca in Romania se va intempla o miscare asemanatoare. In cazul Universal sau Diva interesul este pentru NBC Universal posibilitatea sa transmita in Romania si in alte tari seriale care altfel n-ar fi retrasmise de canalele generaliste din tarile respective

Anonim

Da-le-n colo de televiziuni, oricum aveau un program de toata jena!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile