marți, 8 aprilie 2014

Twitter își schimbă designul

Twitter isi va schimba designul, oferind utilizatorilor o platforma cu un profil mai impunător. Noul profil permite o imagine mai mare de profil, antet personalizat, prezentarea celor mai bune tweet-uri, precum si alte mofificari care il vor transforma intr-o platforma socială cu look de Facebook.


Utilizatorii vor avea posibilitatea sa promoveze, cu ajutorul tweeturilor, noul lor profil.

Cele mai bune Tweets este o funcție care se va aplica la tweet-urile care au avut cel mai mare angajament si care, prin urmare, vor fi afisate mai mari, pentru a le face mai ușor de găsit.

Tweet-urile importante vor permite utilizatorilor să păstreze un tweet în partea superioara a paginii, pentru mai mult timp.

Tweets-urile filtrate vor face mai ușor de găsit anumite elemente atunci când se accesează o cronologie: tweets standard, tweets cu fotografii sau clipuri video ori tweet-uri cu răspunsuri.

Noul aspect al profilului Twitter este disponibil unui mic grup de utilizatori, dar se va activa pentru toti utilizatorii, în următoarele săptămâni.

Orice noi utilizatori care se inscriu vor avea imediat acces la noul aspect de profil.

Crezi că noul aspect Twitter este o măsură bună ? Sau ar putea distrage atenția de stilul platformei, care are rol principal de feed de știri si care în prezent funcționează probabil destul de bine ?

UPDATE 23 aprilie 2014: Noul profil Twitter este disponibil pentru toată lumea. Detalii in articolul de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Twitter își schimbă designul”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile