marți, 24 iunie 2014

Deezer anunță integrarea cu Google Chromecast

Serviciul global de streaming muzical Deezer anunta azi integrarea cu Google Chromecast pentru a uni perfect muzica, telefonul mobil si TV-ul, oferind o experienta completa de entertainment.

Folosind cea mai noua versiune a aplicatiei Deezer, abonatii Premium + vor putea accesa toate functiile acesteia pe TV folosind Google Chromecast.

Aceasta integrare include o noua functie care permite mai multor utilizatori sa interactioneze cu aplicatia pe un singur TV in acelasi timp, combinand piesele lor preferate cu recomandarile date de Editorii Deezer pentru a crea un player muzical virtual colaborativ.

Prin intermediul aplicatiei optimizate, Deezer Chromecast transforma telefoanele mobile ale utilizatorilor in telecomenzi, permitandu-le sa navigheze fara probleme prin catalogul Deezer, care contine peste 30 de milioane de melodii, sau sa descopere cele mai noi aparitii cu ajutorul functiilor Flow sau Exploreaza. Mai mult, avand ecranul televizorului ca interfata, utilizatorii pot vedea copertile de album mai bine ca niciodata.

Daniel Marhely, fondator Deezer, a declarat: “Vrem ca utilizatorii sa poata descoperi muzica noua fara limite. Aplicatia Deezer este deja disponibila pe mai multe dispozitive decat oricare alt serviciu similar si credem ca integrarea cu Google Chromecast poate darama si mai mult barierele muzicale.”

Deezer va fi disponibil pe Chromecast incepand cu 25 iunie, doar pentru abonatii Deezer Premium +.

Despre Chromecast:

Chromecast reprezinta o noua metoda foarte usoara de a aduce tot continutul tau digital preferat pe ecranul televizorului. Cu Chromecast poti sa trimiti foarte simplu continut de pe aplicatii precum YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, BBC, BT Sport, Netflix si acum Deezer, direct pe ecranul televizorului tau.

Despre Deezer:

Deezer este un serviciu revolutionar de muzica, disponibil in peste 180 de tari, cu 5 milioane de utilizatori platitori. Deezer inlatura orice bariere din trecut, oferind utilizatorilor acces la un catalog cu peste 30 de milioane de melodii. Deezer este disponibil pe PC, laptop, tableta, smartphone, boxe wireless, console audio auto, smart TV-uri si Xbox. Cu o combinatie ideala intre latura umana si tehnologie, Deezer se axeaza in principal pe descoperirea de muzica cu o echipa editoriala globala care cauta cea mai buna muzica din lume si un algoritm avansat de recomandari care ajuta utilizatorii sa descopere muzica pe care o vor indragi.


Un comentariu despre subiectul „Deezer anunță integrarea cu Google Chromecast”:
cl hd

Deezer pe Smart Tv Horizon in vewd app store https://i.postimg.cc/zf5fRHNp/IMG-20190525-211245.jpg

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile