vineri, 12 septembrie 2014

Telekom Tv Interactiv, noua platformă IPTV a Telekom România

“Prima ofertă integrata a Telekom România este un pachet all inclusive - un concept inovator - parte a unei noi filozofii. Toate serviciile sunt prezente pe o singură factură. Oferim de patru ori nelimitat cienţilor noştri, pentru internet mobil şi fix, pentru servicii de voce fixe şi mobile şi pentru divertisment TV”, a declarat Beckers în cadrul conferinţei, citat de catre Ziarul Financiar.

Unul dintre cele mai importante elemente ale noii oferte este noua platformă IPTV a grupului, care a fost implementată în ultimele patru luni de o echipă internaţională, şi care oferă acces clienţilor la posturi TV live, înregistrări ale unor emisiuni, la “sute de ore” de filme şi documentare, atât direct de pe televizor cât şi de computere, smartphone-uri şi tablete.

Clienţii vor putea accesa platforma TV de pe echipamentele lor mobile - telefoane şi tablete - fără a plăti trafcul de date în reţeaua mobilă - a spus Beckers.CEO-ul Telekom România a adăugat, separat de acest subiect, că grupul va lansa pe piaţa locală şi primul set top box TV compatibil cu tehnologia UHD din Europa de Est, mai mentioneaza sursa citată. Noile set top box-uri furnizate de Telekom România vor oferi funcţii precum înregistrarea emisiunilor, crearea de liste de programe personalizate, şi vor permite achiziţia de conţinut - filme, documentare sau altele.

( Nr: Revenind la subiect, desi nu este precizata denumirea noii platforme Tv, este vorba despre Telekom Tv Interactiv, fiind un proiect propriu, ce va inlocui probabil dolcetv.ro.

Cu siguranta va fi lansata si aplicatia corespondentă pentru Android si iOS.

Oferta va cuprinde 66 canale tv care vor putea sa fie urmarite gratuit pe pc, laptop, tableta, smarphone, de catre toti abonatii la serviciul de televiziune.

Clientii care au doar abonament de voce nelimitat vor beneficia de varianta Mini, cu 21 de canale Tv, tot gratuit.

La 6 lei poti beneficia de optiunea Tv Max, daca ai deja un abonament de internet si /sau telefonie fixa. In aceasta varianta sunt oferite pana la 31 canale Tv pe pe pc, laptop, tableta sau smarphone. )

Noile oferte Telekom Romania le gasiti AICI.

6 comentarii despre subiectul „Telekom Tv Interactiv, noua platformă IPTV a Telekom România”

 1. inseamna ca se schimba TOATE contractele cu ei,bun si daca anumiti clienti NU vor ,ce se intimpla!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. telekom.ro e valabil numai pentru telefonie NU si internet ,ce se vede din siteul lor

  RăspundețiȘtergere
 3. Prietene, nu mai spama cu aiureli la atatea stiri, tu nu vezi ca au si ofertele de internet ?

  https://www.telekom.ro/fix/abonamente-internet

  https://www.telekom.ro/fix/pachete-fix/pachete-tv-net-voce

  https://www.telekom.ro/fix/optiuni-internet

  https://www.telekom.ro/category/new/cat520043/

  https://www.telekom.ro/category/data-plans/cat7200442/

  RăspundețiȘtergere
 4. Noua funcționalitate a serviciului Telekom TV Interactiv care îți oferă acces la programele TV difuzate cu până la o săptămână în urmă este recomandat pentru tine. Este gratuit și automat, așa că nu trebuie să te ocupi tu de înregistrare. http://televizoaresmart.ro/ce-parere-aveti-despre-telekom-tv-interactiv/

  RăspundețiȘtergere

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)