joi, 18 septembrie 2014

Televiziunea Happy Channel a primit licență de emisie la nivel național

CNA a acordat două licenţe audiovizuale, prin satelit şi prin reţele de comunicaţii, pentru televiziunea Happy Channel, care este dedicata întregii familii.

CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Act Smart Television SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit şi a unei licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice pentru televiziunea Happy Channel, anunță Mediafax.

Asociatul unic al societăţii Act Smart Television SRL este producătoarea Ruxandra Ion. Ea a fost însoţită la şedinţa CNA de Bianca Popescu, directorul de programe al Happy Channel şi de Claudiu Paraschiv, consultant tehnic.

Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA, Happy Channel va fi o televiziune tematică, dedicată întregii familii, care va emite la nivel naţional.

"Am gândit un canal de televiziune dedicat întregii familii. Considerăm că un astfel de canal lipseşte din peisajul românesc", a declarat Ruxandra Ion. Ea a mai spus că, în prezent, din grilele televiziunilor care emit în România lipseşte ficţiunea românească, precizând totodată că tinerii au nevoie de un astfel de conţinut.

Ruxandra Ion a mai spus că Happy Channel este o televiziune "gândită împreună cu tinerii" de la şcoala de televiziune TV&Film Academy by Ruxandra Ion. Ea a mai spus că denumirea televiziunii a fost aleasă împreună cu elevii şcolii.

Totodată, Ruxandra Ion a spus că Happy Channel va difuza cât mai multă producţie românească de calitate, ficţiune şi emisiuni non-tabloid.

De asemenea, Happy Channel va difuza scurtmetraje româneşti, producţie proprie, realizate de cursanţii şcolii TV & Film Academy, dar şi emisiuni de divertisment de tip magazin, filme şi seriale europene şi seriale de la cele mai mari case de producţie americane şi latino-americane.

Printre serialele pe care le va difuza Happy Channel se numără producţia românească "Măşti de catifea", care va fi transmisă luni şi marţi, de la ora 20.00, câte două episoade.

Publicul ţintă al Happy Channel va fi reprezentat de persoanele din mediul urban cu vârsta între 10 şi 49 de ani, conform proiectului depus la CNA.

Investiţia în lansarea noii televiziuni Happy Channel va fi de peste 450.000 de euro (100.000 de euro în echipamente şi 352.992 de euro în programe).

Televiziunea Happy Channel ar urma să fie lansată în intervalul 1 decembrie 2014 - 1 ianuarie 2015, după cum a declarat Ruxandra Ion pentru presa prezentă joi la şedinţa CNA.

CNA a aprobat acordarea celor două licenţe pentru televiziunea Happy Channel cu nouă voturi "pentru" (Laura Georgescu, Viorel-Vasile Buda, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi unul "împotrivă" (Monica Gubernat).

UPDATE 16 septembrie 2015: Lansarea a fost amanata cu 6 luni. Detalii gasiti aici.

UPDATE 25 ianuarie 2016: Televiziunea Euforia Tv va deveni Happy Channel. Detalii gasiti aici.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Happy Channel a primit licență de emisie la nivel național”:
George

Happy dar acolo Serbia.

Anonim

Ce Serbia, George ??

Anonim

În Serbia emite un canal (e şi în oferta DiGi satelit) denumit Happy Channel.

Anonim

uite aici Happy TV: www.happytv.tv

Anonim

Pai si ce legatura are cu canalul asta romanesc? Niciuna. In lume sunt multe canale care au denumire identica, dar sunt in tari diferite, fara sa existe vreo legatura intre ele.

Anonim

asta vrea sa fie un fel de euforia :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile