joi, 18 septembrie 2014

Update firmware la receptoarele SD și HD ale Telekom Tv

DTH-ul Telekom Tv a realizat un update firmware pentru receptoarele sale SD si HD, care are ca principal scop schimbarea interfetei de utilizator cu una ce utilizează culorile magenta, alb si negru.


De asemenea, a fost schimbat si logo-ul utilizat de catre Dolce Romtelecom cu cel folosit de Telekom Romania.

Daca nu va apare mesajul de update, puteti incerca o resetare la setarile de fabrica sau astfel:

- Restartati receptorul din butonul din spate.

- Cand reporneste receptorul, apasati BACK sau CANCEL de mai multe ori, până apare ecranul albastru cu Please Wait si apoi tastati 2465 sau 2485

PS: E posibil ca la unele modele de receptoare ( de exemplu modelele mai vechi si cele cu PVR ) sa nu fie incă lansat updateul. Mai trebuie asteptat in aceasta situatie, daca prin niciuna din metodele de mai sus nu se realizeaza trecerea la noul firmware.

UPDATE 20 septembrie 2014: Procesul de update de firmware se initializeaza la un receptor SD prin simpla revenire la setarile de fabrica.


84 de comentarii despre subiectul „Update firmware la receptoarele SD și HD ale Telekom Tv”:
Anonim

Ce semnal slab are dolce in romania :))))

Claudiu

La decodoarele vechi HD si HD PVR nu au pus noul soft

Anonim

La primele receptoare HD chiar daca faci update nu-ti instaleaza noul soft

Anonim

Pai ai facut update? Eu am facut pe HD si am pe asta cel nou.

Anonim

Aaaa, la CELE MAI VECHI... Eu am receptor HD din cel nou...

Anonim

se mai poate monta si un LNB suplimentar pt. alti sateliti cu noul soft , sau ramane la fel ?

x360

urmeaza cumva si o rebranduire a canalelor de sport dolce? le vor denumi telecom sport 1 - 4????

Anonim

nu prea cred...

Anonim

Daca o sa am ecrenul roz o sa am si semnal mai bun ca as cam avea nevoie? :))))

Anonim

"Ecrenul" ? Anonim, semnalul este foarte bun in Romania, unde Telekom isi comercializeaza serviciul. Pune mână si regleaza-ti antena si LNB-ul cum trebuie.

Anonim

Anonim, semnalul e excelent si in Spania cu antena de 60, sa numai vorbesc de 80cm ca la calitate am 100%. REGLEAZA ANTENA in caz ca nu ai semnal suficient sau schimba LNB, ca mai gasesti si cate 1 care sa fie vai de mama lui.

Anonim

ce poate fi mai frumos si-si doreste orice abonat, sa vezi sigla dolce pe decodor si meniu de telekom :))

Anonim

este bestiala noua faţă ,are semnal slab?242 aveţi probleme la semnal LNB

Anonim

M-am bagat si eu in seama sa fac si eu ca decodorul sa fie cu soft-ul la zi...insa incerc primul pas cu revenire la setarile din fabrica si nu se fae nici un update...mai apoi incec si cu oprire repornire si cu codurile enuntate de voi ma sus..ajung la un ecran albastru in care e scris ca un titlu:18107-91492 iar sub el un cerc mic si o sageata de back..dau ok si ajung la :un nou soft se descraca asteptati reteaua etc...si atat..apoi sare din nou la titlul cu 18107-91492...

Anonim

Poate nu exista inca update pentru modelul tau, nu toate modelele de receptoare au primit update, ci doar unele versiuni. Eu am facut astfel update si deja am noul soft.

Anonim

La mine receptorul HD PVR si-a facut update singur. Insa dupa update funtionalitatea de PVR nu mai este la fel ca inainte. Nu inregistreaza automat in buffer dupa ce comut pe un canal nou. (acum functia de PVR porneste abia dupa ce apas unul din butoanele REW, PAUSE sau FFD. De asemenea cu versiunea veche de soft puteam sa dau REW si sa incep inregistrarea pe HDD la un moment anterior (atata timp cat era disponibil in buffer). Dupa update nu imi inregistreaza pe HDD decat ce este transmis in acel moment la TV (nu mai utilizeaza informatia existenta in buffer).
As vrea sa-i reinstalez vechi-ul soft daca se poate.

Anonim

Din pacate nu se poate face downgrade de firmware la receptoarele RCS-RDS...

Unknown

Salut. Sunt Radu. Am urmat pasii tai ca sa ajung la setarile de fabrica dar din pacate m-am blocat dupa ce am introdus 2465. Mi-a aparut un ecran albastru cu un cod din 10 cifre. Poate suna stupid, dar ce trebuia facut de aici? Multumesc anticipat.

Anonim

Pai nu mai trebuie facut nimic, ar fi trebui sa porneasca updateul. Daca nu porneste in 30 minute, inseamna ca nu exista update pentru modelul tau. Nu stiu daca la toate modelele de receivere exista update cu grafica noua.

Anonim

Salut.Sunt Sorin. Stie cineva ce tip sunt receiverele HD de la Telecom. Ma refer la cele fara HDD. Se pot decoda spre a fi folosite la alt serviciu DHT?

Anonim

Probabil sunt Kaon... Daca reuseti cumva sa introduci sofware-ul original, nu iti va mai functiona Telekom...

Anonim

am aflat ce tip e ...este kaon 3202 hd...nici nu ma intereseaza sa functioneze in telekom

Anonim

Pai si de unde faci rost de firmware original pentru acest receptor ? Ca nu e oferit pe niciunde, nici pe pagina oficiala Kaon.

Anonim

Daca se poate , va rog frumos, un cod pentru telecomanda Telekom pentru un LCD Toshiba. Multumesc.

Anonim

La TOSHIBA vezi daca merge vreunul din codurile astea: 012, 027, 036, 222, 232, 050, 136, 150 sau 152:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/03/cum-folosesti-telecomanda-de-la.html

Anonim

Buna ziua, am o intrbare : e normal ca noul recever HD Telecom se opreste cam dupa 12 ore (disparitia orei si numai lumina rosie) iar cînd porneste din nou efecueaza un boot...? a intîlnit cineva situatia asta, e ceva normal sau trbuie facut un reglaj ? va multumesc pentru raspuns.

Anonim

Pai daca nu ai vreo setare pe acolo, care sa il induca in stand-by dupa un anumit timp sau la o anumita ora, ca asa doresti tu sa il setezi, nu e exclus sa fie vreo defectiune...

Anonim

Multumesc pentru raspuns...nu am nici o setare pentru a alege stand-by...asa ca dupa aprox 12-18 ore cind il pornesc incepe mereu prin boot...?? poate o noua versiune a softului poate rezolva situatia...sti-ti cumva ultima versiune a softului ?

Anonim

Ai incercat o restabilire la setarile fabrica ? Adica sa fie din nou totate setarile originale, cum a fost cand l-ai luat de la Telekom, dar si sa dispara tot ce e setat tu prin meniuri ?

Iar legat de firmware, cred ca daca ar fi vreun firmware mai nou, ti-ar aparea mesaj care te-ar anunta sau ai putea sa verifici prin metoda din tutorialul asta, daca a aparut un soft mai nou decat al tau.

Oricum, mai spunea unii pe niste forumuri ca unele dintre receptoarele astea ca isi mai dau restart la diverse perioade de timp.

Anonim

Nu...crezi ca poate remedia problema ?

Anonim

Am ezitat caci nu sunt la Romania si mi-e frica ca e nevoie de un reparametraj de la Dolce !!!!

Anonim

Nu am auzit de asa ceva la resetare din meniu ...

Bineinteles ca exista oarecare sanse, dar destul de mici, sa itit rezolve problema o resetare. Ma gandesc ca daca esti motivat sa afli cauza, trebuie sa incerci toate posibilitatile si asta ar fi cea mai simpla.

Dar poate sa fie si vreun scurtcircuit pe cablu de la LNB, sau la vreo conexiune, sau sa fie LNB-ul cu probleme, care poate crea probleme receptorului, iar acesta sa intre in stand-by ca protectie sau ca simpla reactie.

Sau da, cum zice cineva mai sus, poate sa fie chiar defect electronic la receptor sau cum zici tu, un bug in firmware.

Anonim

Î-ti confirm ca modelul meu da restart la anumite perioade...Bizar...!!!

Anonim

Instalatia este ok pentru ca a functionat un an cu receverul fara HD...pe acesta HD il am de cîteva zile...pentru a seta mod fabrica, trebuie facut cu cartela il el sau afara ? Exista vreun risc...? in plus e steaua - dinamo peste 30 min...!!!

Anonim

Cum vrei... Nu exista niciun risc, poate cumva sa fie nevoie sa scanezi iar canalele/ frecventele si sa setezi ora si data, daca nu le ia automat, ca altfel nu vad ce...

Anonim

ok...multumesc pentru informatie....l-am resetat mod fabrica...ramîne de vazut daca a remediat anomalia...mai am o intrebare: daca cumpar de pe situl OLX un receiver HD Telekom, acesta poate functiona cu cartela pe care o am deja sau la fiecare receiver corespunde o cartela (serie cartela asociata la serie receiver ? ca la Canal+ ?) Stiti cumva unde pot cumpara fara risc ? merci...

Anonim

Nu cred ca functioneaza, decat daca sunt ei de acord sa iti imperecheze cartela cu noul receptor... Asa a mai bine suni intai la Telekom si ii intrebi daca sunt de acord si abia apoi cumperi.

Anonim

OK...va multumesc pentru informatie...nu sunt in Romania..e cam complicat pentru mine...chiar daca abonamentul e platit in Romania..!!!

Unknown

Salutare! Mi-am instalat si eu o antena telekom in Spania. Am doua receptoare Kaon HD pe care le-am testat in tara. Acolo si-au facut upgradeul si au functionat ok. Acum, dupa ce le-am instalat aici, imi apare nivel de semnal peste 80% si acuratete peste 70% insa nu prind nici imagine nici sunet. Cand le-am montat aici, pe aparatele instalatorului a mers ok. Am facut resetare din fabrica, am urmat pasii din imaginile de mai sus dar totul se rezuma pana ajung la meniul unde afisaza nivelul de semnal. Dupa ce dau ok, pare ca si cand configurarea aparatului nu e terminata si nu imi da voie sa merg mai departe. Chiar si incercarea de upgrade nu reuseste, ceva de genul comentariului din 24 noiembrie 2014. Stie careva ce e de facut?

Anonim

Esti sigur ca ai montat antena pe satelitul care trebuie? Satelitii sunt forte apropiati si e posibil sa fi receptionat un alt satelit apropiat si nu pe cel care trebuie si de aceea apar aceste fenomene. Poti proba imprumutand de la un amic un receptor si sa il montezi sa vezi daca functioneaza. Poti chiar testa cu un alt receptor care permite scanarea de canale FTA.

Anonim

Salut! Sunt nou abonat la dolce si am urmatoarea problema:nu pot sterge programele care nu ma intereseaza nu le pot pune in ordinea care doresc nu pot viziona doar programele favorite.Intrebarea este:nu stiu eu sa setez aparatul sau este defect sau nu permite softul receiverul e model nou

Anonim

asa e conceput softul, nu permite modificarea listei

Anonim

@Anonim - 09 august, 2015

luat in iulie a.c. una bucata receptor satelit hd.
exact aceleasi simptome: reset citeodata in timpul vizionarii
(sa fi fost de la temperatura?!) si stins led-ul rosu dupa n ore
de nefunctionare (power on din telecomanda -> reboot stb).
n-am gasit comanda/optiune de power saving.
cred ca un update de firmware ar corecta problema asta.

Anonim

Astea sunt noile normative UE, ca aparatele sa nu mai consume curentul vraiste in stand-by. Dupa un anumit timp, trec automat pe power off (se inchid automat)

Unknown

Cu semnal bun si decodor functional dolce nu hd merge perfect. cu hd functioneaza cateva secunde pe canalul 100 si apoi boot. ce sa fie?

Anonim

Probabil defect electronic, procesorul video pentru HD sau altceva, necesita o vizita la service...

Unknown

Salut ! Am cumparat decodoare HD si poate sa isi descarce softul .Am facut cum am vz in comentariile de mai sus cu codul 2465/2485 apare programele pt 3 secunde si apoi dispar si apare iarasi boot .
Daca cineva a reusit sa repare acest boot va rog sa trimiteti un mesaj .
Merci

Anonim

Pai a finalizat procesul de update ? Sau ai intrerupt manual procesul inainte sa isi dea restart singur ?
- Daca ai finalizat procesul de update si si-a dat singur restart, dai o resetare la setarile de fabrica.
- Daca ai intrerupt procesul de update, este posibil sa fi facut update partial si sa fie softul defect instalat, in acest caz fiind necesara prezentarea la service sau garantie.

Anonim

Poti sa incerci sa il scoti din priza 5 minute si daca nici asa nu merge, sa faci din nou update prin aceasi metoda pe care ai incercat-o anterior, daca nu reusesti sa ii dai resetare din meniu.

Unknown

semnalu ii bun la telekom , numa trebuie sa fie reglata calumea

Unknown

buna am si eu o problema cu un dolce hd pvr nu primeste semnal deloc mentionez ca mai am un dolce hd care imi merge perfect semnal si tot iar pe aceias antena acelas lnd care are 4 iesiri nu primeste semnal deloc si in stanga sus imi scrie semnal blocat are cineva ideie cum il pot face functional de 3 zile ma chinuii si nu reusesc

Anonim

Verifica daca functioneaza cu cablul care este acum la receptorul care primeste semnal. Sa faci conexiunile cu receptoarele oprite si scoase din priza.

Unknown

pe celalalt decodor functioneaza perfect cu toate cele 3 cabluri zic 3 cabluri pentru ca am un lnb cu 4 iesiri si pentru pvr imi trebuiau 2 iesiri separate si tot nu vrea sunt in italia si fie asta o problema ?

Anonim

Nu are legatura cu faptul ca esti in Italia.

Ai incercat cu unul dintre cele trei cabluri de la receptorul care functioneaza, sa il conectezi la receptorul care nu functioneaza ?

Daca nu faci teste efective, nu ai cum sa iti dai seama de problema, nu reusesti doar cu supozitii, treci la actiune.

Unknown

da

Anonim

Si care a fost rezultatul ? Am mers cu cablul de la receptorul care merge ?

Unknown

da receptorul care este numai hd merce cu toate cele 3 cabluri iar cel pvr cu inregistrare nu merce cu nici un cablu si in colt dreaota imi spune ca este semnal blocat si nu imi dau seama de ce

Anonim

Un receptor Telekom HD functioneaza cu cablul scart dar nu functioneaza cu cablul hdmi.Care este cauza?

Eugen

Pai cauze pot sa fie mai multe:

Iesire HDMI nefuctionala la receptor ?
Cablu HDMI nefuctional ?
Intrare HDMI nefuctională la televizor ?
Intrare HDMI neselectata corect la televizor ?
Receptor sau televizor defect pe partea de HDMI, software si / sau hardware ?

Anonim

Multumesc D-le Eugen pentru raspuns!

Reparatorul Universal

salut,, am receiver dolce si am vazut pe net ca se poate face resoftare asa ca mam apucat sa il resoftez....acum nu mai descarca nimic si imi apare o serie de 8 numere eu am scris codul asta 1460-6218.dar vad ca tot nu vrea sa mai descarce nimic ,,,,,stie cineva ce are

Anonim

Dcaa ai pus vreun soft gasit pe internet, probabil ai instalat fie un boot gresit, fie un soft gresit, fie a fost intrerupere in timpul updateului, fie undeva nu s-a respectat procedura corecta de update etc. Nu se poate stii.

Reparatorul Universal

ce se inimpla defapt,,,cind se ia curentul si apoi revine incepe sa scrie please wait initialising si tot asa nu mai incepe niciodata ,,,si eu fac resoftarea si pina acum a mers ,,,,dar acum am deja vreo 5 zile in care ma chinuii si nu vrea deloc sa descarce nimic
ramine pe o si tot imi apare sai pun 8 numere
eu iam pus codul asta 1511-0024,,dar tot degiaba
stie cineva ce e de facut<>???????

Anonim

Incearca asa:

Se stinge stb-ul din spate.
Se scoate cablul alb coaxial din mufa LNB IN ( cel care coboara de la antena satelit )
Se aprinde decodorul.
In momentul cand pe ecranul TV avem mesajul "Please wait...", se tasteaza din telecomanda DOLCE codul: Back 2465
Se verifica / introduce codul 1511-0024.
Se apasa OK
Se introduce la loc cablul coaxial in mufa LNB IN ( cel care coboara de la antena satelit )
Actualizarea de soft va porni automat dupa ce semnalul va fi detectat.

Reparatorul Universal

Am incercat ,,la mine daca scot cablu alb coaxial din mufa LNB IN stb-ul nu se deschide aceasta pagina cu mesajul Pleace wait,,pot sa astept si o zi ca nu vrea sa apara,,,doar daca mufez inapoi cablu in LNB,,problema e ca nui mai gasesc in nici un fel semnalul cu antena am mutato in diferite feluri ,,,,
STII CUMVA CUM SA FAC CA SA AJUNG LA PROCEDURA CU REGLAREA ANTENEI SPRE SATELIT>>>>>><>???????????

Anonim

Deci NU MAI AI SEMNAL, de aceea nu face updateul ? Pai in acest caz ( daca ai dereglat antena, ai miscat-o ) regleaza prima data antena manual pe satelitul Hellas Sat de la 39 grade Est ( nu se regleaza ea singura de undeva din meniu receptorului). Pentru a putea sa o reglezi, ai nevoie de alt receptor functional, nu de la Dolce ( sau de un Sat finder ) si desigur multa experienta ( sau MAI BINE platesti un instalator antene, daca nu ai experienta in reglat antene satelit )...

Anonim

Salut mi-am luat dolce cu inregistrare dar singurul lucru care I'll arata este boot.stie cineva ce e de fact? Multumesc

Eugen

Inseamna ca nu booteaza, adica nu porneste. Vag asemanator, cum nu ar porni BIOS-ul la PC. Trimite-l inapoi la service la operatorul unde esti abonat ( Telekom ), ti-l repara sau schimba gratuit.

Anonim

Bună ziua. Am un receiver HD cu PVR și în câteva zile îl voi cumpăra pe al doilea pentru a nu ne certa pe programe. Întrebarea mea se referă la înregistrări. Receiverele de la Telekom întregistrează strict programele care se găsesc în EPG (ghidul electronic) așa cum au comunicat televiziunile în urmă cu 2-5 zile. Dar sunt frecvente cazurile când apar evenimente speciale și se decalează unele emisiuni (cu mult mai mult decât cele 5 minute de rezervă). Plus că unele emisiuni sunt sparte în mai multe părți pentru a introduce publicitate. De exemplu, vreau să înregistrez Revelionul TVR dintr-o bucată, doar că pe EPG apar vreo 6 emisiuni diferite (20.30-22.00;22.00-23.00;23.00-00.00;00.00-01.00;01.00-02.00 și 02.00-02.40)Când se înregistrează două emisiuni simultan, am observat că apar unele erori, receiverul fiind derutat că trebuie la prima emisiune să lungească cu 5 minute, în timp ce la a doua să înceapă cu 5 minute mai devreme). Am redus la 1 minut acel spațiu de rezervă înainte și după emisiune, dar tot nu e bine. În concluzie se poate face ceva ca eu să comand să înregistreze un interval orar oarecare, de la ora xx.xx până la ora yy.yy, pe care le vreau eu, indiferent de emisiunile de pe EPG ? Mulțumesc.

Anonim

Unelee receivere pot asta, adica sa inregistreze anumite orare intervale, dar acelea sunt receetoare profesionale si care nu sunt acceptate de catre operatorii DTH din Romania cum ar fi Telekom Tv, Digi Tv etc. Ei folosesc doar receptoarele lor, iar numai un update de firmware viitor poate implementa o astfel de functie. Deci singura solutie e sa le trimiteti un email si sa solicitati o astfel de functie in viitoarele firmware, dar e extrem de mica sansa sa o implementeze.

Romica

Bună ziua. Am un stb dolce (a mers un an de zile) cu doua zile în urma nu a mai mers deloc. Nu arata nimic nici la putere nici la calitate semnal.crezand ca e de la poziționare antenei Am adus un specialist care a venit cu stb-ul și cablul lui. După ce a prins satelitul am putut vedea ( cu stb -ul lui) canale românești precum protv internațional, vtv România(celelalte posturi românești erau blocate) dar când am schimbat cu stb-ul meu aceeași poveste - deloc semnal. (tot cu cablul lui). Țin sa menționez ca el a găsit acele posturi pe o alta frecvență decât cele pe care le am eu în stb(10600) adică 12700

Anonim

Pai e clar ca e defect receptorul tau, mergi cu el la service la Telekom, ti-l vor repara sau schimba gratuit.

Unknown

Bună ziua. Am un stb cu cartela dolce. A funcționat un an de zile pana acum 2 zile în urma când nu mai merge deloc.(semnal putere și calitate 0) crezând ca e de la antena am adus un specialist care a reglat antena cu stb și cablul lui. A reușit sa prindă canalele românești și sa vizionam unele posturi care sunt la liber ( protv internațional, vtv România...) când am schimbat cu stb dolce nu mai vedeam nimic.(cu același cablu).țin sa menționez ca frecventa de la posturile românești la stb-ul universal era de 12700 pe când la stb-ul dolce parametrii sunt 9750-10600. Ar trebui sa schimb parametrii sa stb-ul dolce sau sunt pe alt satelit? Va mulțumesc anticipat

Anonim

Pai problema e ca nu ai adus un specialist, ci un amator... Ca daca era specialist, stia ca VTV Romania e pe alt satelit, adica pe Astra 5B de la 31,5 grade Est:

http://ro.kingofsat.net/pos-31.5E.php

Dolce Tv ( Telekom Tv Romania ) este pe satelitul Hellas Sat de la 39 grade Est, unde nu e transmis VTV Romania:

http://ro.kingofsat.net/pos-39.0E.php

Deci nu ai orientat antena catre satelitul catre trebuie. Tu o ai acum orientata la 31,5 grade est, trebuie reorientata la 39 grade Est.

Anonim

Salutare. Am nevoie de puţin ajutor... Avem un receiver de la Telekom, model n5266s. Locuim in Egipt. A mers perfect timp de doi ani. Azi nu a mai vrut. E oarecum blocat... Pe display este aprins un bec verde plus cel roşu chiar daca e oprit sau pornit. Am încercat sa fac un software update, cum am văzut mai sus. Apare ca il face... Ajunge la 100% apoi o ia de la capat, face asa de vreo 3 ori şi apoi nimic. Ecran albastru, no sync, mort.
Ce îi pot face? Am încercat toate variantele : scos din priza, scos cabluri din spate, oprit, repornit, scos cartela... Nimic! E blocat. Ce sa îi fac?

Unknown

buna ziua pe un lnb hd cu 4 iesiri pot pune 2 receptoare hd si 2 mai vechi (telekom) multumesc!

cg

In primul rand, nu exista LNB HD si LNB SD, LNB-urile in banda Ku permit receptia atat a canalelor HD, cat si a canalelor SD sau chiar 4K Ultra HD, restul denumirilor gen "HD" sunt doar marketing.

In al doilea rand, probabil LNB-ul tau este Quad, caz in care poti sa conectezi simultan 4 tunere/receptoare diferite la acel LNB (nu conteaza daca receptoarele sunt SD, HD, 4K sau daca tu conectezi la acel LNB Quad alte echipamente, cum ar fi televizoare cu tunere DVB-S/DVB-S2 sau chiar tunere DVB-S/DVB-S2, interne sau externe, de PC sau laptop).

Unu

Am renuntat la Telekom am 4 receptoare satelit din care 2 sunt HD. cu alt soft nu le pot folosi pentru Digi

Anonim

Nu se poate.

Unknown

Bunã seara. Stiți cumva de ce se opreşte receiver-ul şi rãmâne în stand by dupã o zi de funcționare iar dimineața trebuie repornit? Mulțumesc.

Ggp

Salutare.
Am avut o întrerupere de curent și când a pornit receptorul a început să descarce soft.. și imediata altă întrerupere de curent și când a pornit receptorul Pe ecranul albastru rămâne blocat la 0% complet. În partea de sus a ecranului sunt niste cifre și litere care se pot tot schimbă dar de la 0% complet nu se incarca..am incercat toate metodele de mai sus și nu am reușit.
Are cineva o altă soluție? Mulțumesc anticipat

Unknown

Buna seara. Am cumparat un Modul ci+ Telekom de pe olx. Este posibil sa functioneze cu actuala mea cartela romtelecom sau trebuie sa sun la servicii clienti sa vad daca pot ei sa le faca compatible?

Anonim

@Unknown cel mai bine este sa suni la servicii clienti ca sa verifice daca sunt compatibilie.

Anonim

Buna seara,am doua STB (Kaon Hd si SD)si imi cer codul pin,dar nu este 0000 ,1234 ,cum pot reseta codul?
Multumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile