sâmbătă, 4 octombrie 2014

Aplicația Digi Online pentru Android oferă acum acces la Digi Play

Aplicația Digi Online ( pentru tablete, telefoane si alte dispozitive cu Android ) a operatorului RCS-RDS oferă acum acces la nou lansatul serviciul SVOD Digi Play, care poate fi achizitionat de catre abonatii RCS-RDS la pretul de 15 lei / lunar ( TVA inclus ).

La deschiderea aplicatiei, pagina afisată este cea dedicată Digi Play, cuprinzând atât filme, cât si seriale.

Categoriile sunt identice cu varianta web a serviciului Digi Play. Filmele pot fi afisate in format listă sau cu poster. Tabul următor dechide lista serialelor vizionabile prin Digi Play. Exista si un tab denumit Digi, care oferă diverse productii inregistrate, inclusiv cu tematică din lumea sportului.

Pagina de configurare a aplicatiei include acum setări dedicate si serviciului Digi Play.

Acest update al aplicatiei Digi Online, care are numarul de versiune 3.0.1, a fost lansat pe 3 octombrie 2014, necesita Android 4.0 sau o versiune ulterioară si, pe lânga integrarea serviciul de continut video la cerere DigiPlay, adaugă si un nou mod de vizualizare a stirilor, cu posibilitatea de a alege culorile.

Aplicația Digi Online poate fi descarcată de AICI. Daca întampinati probleme în functionarea acesteia, dezinstalați si instalați aplicatia din nou.


Pentru alte sisteme de operare, aplicatia Digi Online ( înca neactualizată, la data scrierii articolului, cu acces la Digi Play ) poate fi descarcată de aici:

App Store - pentru iPhone, iPod Touch si iPad cu minim IOS 7
Windows Store - pentru dispozitive cu Windows 8.1
Windows Phone Store - pentru Windows 8


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicația Digi Online pentru Android oferă acum acces la Digi Play”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile