vineri, 3 octombrie 2014

RCS-RDS a lansat DIGI PLAY

RCS-RDS a lansat serviciul DIGI Play, care oferă spre vizionare online filme thriller, sci-fi, muzicale, mister, horror, fantastice, pentru familie, dramă, comedie, biografice,  de aventuri, animatie, actiune sau alte categorii.

Este oferita si posibilitatea de a căuta filme după denumire, gen, perioada sau anul productiei, in ordine alfabetica etc.

Digi Play oferă spre vizionare si seriale, unele in premieră, De exemplu, episoadele din „Lista neagră” ( The Blacklist ) vor putea fi urmărite pe Digi Play la doar 48 de ore de la premiera în SUA.

In curând, Digi Play va oferi si documentare, precum şi conţinut dedicat copiilor. Lunar vor fi adaugate in bibliotecă video noi productii, la cele 131 de titluri cinematografice si 6 seriale cu care a fost lansat serviciul SVOD.

Digi Play este oferit prin intermediul platformei Digi Online, pentru abonatii RCS - RDS ( persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei), la pretul de 15 lei lunar (TVA inclus).

Filmele de pe Digi Play nu pot fi vizionate gratuit, fiind necesar ca utilizatorii să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi ( Digicare).

Cei care au deja cont în aplicaţia Digi Online il pot folosi pentru a accesa Digi Play, dar numai după activarea serviciului Digi Play. ATENŢIE ! Activarea serviciului implică obligaţie de plată.

Cei care ati activat Digi Play din greseala, probabil puteti sa apelati telefonic serviciul de Relatii Clienti RCS-RDS si va vor dezactiva abonamentul la Digi Play ( cu plata corespunzatoare perioadei vizionate si SMS de confirmare a dezactivarii ). Este de asemenea posibil sa fie implementata in viitor dezactivarea si din contul Digicare. Nu am verificat niciuna dintre aceste doua posibilitati, ar fi bine-venite câteva confirmări.

DigiPlay poate fi accesat in browser web dând click AICI ( este necesară si instalarea Playerul Nagra, la fel ca la vizionarea televiziunii Digi Film de pe Digi Online ), dar si prin aplicatia Digi Online pentru Android si iOS.

UPDATE 4 octombrie 2014: Aplicația Digi Online pentru Android oferă acum acces la Digi Play. Detalii găsiti AICI.

UPDATE 5 octombrie 2014: Producțiile video pot fi vizionate prin Digi Play și în format HD.


16 comentarii despre subiectul „RCS-RDS a lansat DIGI PLAY”:
Anonim

ATENTIE! Activati serviciul doar daca sunteti siguri ca doriti sa platiti! Taxarea se face din prima luna si contul nu poate fi dezactivat!

Anonim

Era fain ca sa puna cei care au pachet complet de la telefonie fixa, mobile, net, cablu, sa dea si gratis :)

Anonim

Liga 1 = Mizerie

Se prevedea prapadul pentru RCS/RDS dupa ce nu au achizitionat marele campionat, ultra-interesant... vad ca stau bine, chiar foarte bine, au plecat astia peste 40 care se uita de o viata intreaga la blaturile din Liga 1, care nu au contact cu fotbalul adevarat din vest... BPL, La Liga...
Restul care sunt interesati si stiu sa deschida o pagina de net au gasit meciurile din doua click-uri, fara sa isi schimbe operatorul sau sa plateasca bani in plus aiurea.

LIGA 1 = Faliment

Dupa ce se termina treaba cu Intel Sky, vor vinde meciurile TVR-ului, echipele vor fi finantate direct de stat, ca parca acum primariile nu se ocupa de asta... Vor televiza doar meciurile Stelei probabil, Astra se va desfiinta ca e suparat Niculae, iar Petrolul si ei pe acolo, restul, la retrogradare.
Interes minim pentru Liga 1, BRAVO ! Mai sunt si oameni inteligenti in tara asta, care nu se lasa prostiti.

Anonim

As fi vrut sa vad comentariul asta in ultimii 5 ani cand Rcs avea liga 1...dar acum e simplu...Rcs s-a desteptat iar restul inclusiv cei care vor sa vada liga 1 si pleaca la alt operator de tv sunt niste prosti...iar restul care raman sunt genii ale constelatiei...imi place logica ta !!!!

Anonim

de acord cu comentariul care se afla imediat deasupra a ce scriu acum.

Anonim

Se pate face abonament si de catre cei care nu sunt abonati la nici un serviciu RCS-RDS? Ar fi minunat.Sunt dispusa sa platesc DIGI PLAY.Sa imi raspunda cineva, va rog.

Anonim

@Anonim 4 octombrie 2014 11:00
Momentan numai clientii RCS-RDS pot beneficia de serviciu! Trebuie sa aveti minim un servicu (TV sau, internet sau telefonie mobila sau telefonie fixa)

liviu

asa este, cei care vor sa vada LIGA I acum cand nu se mai afla la RCS-RDS sunt prosti cu totii. De parca, daca este asa, pana a nu cumpara drepturile pentru LIGA I Intel Sky si era data doar de RCS-RDS nu se faceau bladuri, dar, de, era transmisa LIGA I de RCS-RDS.Lasa sa fim noi prosti si voi destepti. Sau voi ati fost prosti timp de 5 ani cand RCS RDS transmitea LIGA I si noi am fost destepti?Asa se deduce dn ceea ce ai spus.

Anonim

Ideea e sa nu cădeți in capcana comentariilor flame si sa catalogati nepotrivit, chiar la modul general, pe altii. Astfel, comentariul flame momeala si-a atins scopul. Ignorati astfel de comentarii si raspundeti doar la cei care se exprima respectuos si civilizat.

Anonim

DIGIPLAY ? ERA BINE DACA PRELUAU LIGA1, ASA, SA SE SPELE PE CAP CU TOATE TAMPENIILE LOR.BRAVO CELOR DE LA SEENOW CARE AU PROCEDAT FOARTE BINE TRANSMITAND CONTRA COST CAMPIONATUL INTERN.RCS RDS E IN CADERE LIBERA,BAFTA MULTA SI FALIMENT RAPID.APOI CINE E FRAIER SA DEA 15 LEI IN TIMP CE AVEM ANTENA PLAY CU 10 LEI

Anonim

Inca o smecherie marca Rds? Cum nu putem sa-l mai dezactivam dupa aia? Iarasi sunt clauze ascunse cu care incearca sa ne pacaleasca? De cand zic sa plec de la ei...dar poate chiar acum le fac bucata

Anonim

Scrie clar cand te abonezi: "Activarea serviciului implică obligaţie de plată."
Daca nu ai citit, e treaba ta.
L-ai activat, trebuie sa platesti luna respectiva.

Anonim

Pentru Anonim din 3 octombrie 2014, 23:51 o simpla intrebare? cand ti-a cerut RCS&RDS bani pe liga 1 cand o retransmiteau? si mai ales cand ti-au marit abonemntul de baza cu 3 lei ca sa prinzi LookPlus si sa te minta la telefon ca "s-a bagat taxa de stalp" sau ca "vrea trustul PROTVului bani pe programele lor". Bine le-a facut astia din trust la UPC ca le-au taiat licenta pe MTV Romania

Anonim

Pentru Anonim 4 oct 2014 ,15:45 un simplu raspuns: NICIODATA !!!!! La rcs nu am posibilitatea chiar si daca e cu plata sau fara plata sa aleg ce vreau sa vad !!!! Ne tot rugam de ei ba sa ne bage antenele, ba sa ne bage discovery, acum cu liga 1...ce sa mai spun de canale HD ( vb de DTH)...din ianuarie ma duc in alta parte unde pot sa aleg cum si ce sa vad. E mai scump dar macar am de unde alege. Nu ma mai plang si nu ma rog de nimeni....sa fie sanatosi cu belgravistanul lor...

Anonim

este cumva si aplicatie pentru smart tv (LG) multumesc.

Anonim

Nu exista deocamdata aplicatie DigiPlay pentru Smart Tv. Nu prea se obosesc operatorii sa faca astfel de aplicatii. Nici Orange TV si nici Telekom TV Romania nu au astfel de aplicatii. Poate in viitor. Probabil considera ca 100.000 de persoane ce detin Smart Tv in Romania nu reprezinta o baza de potentiali clienti, incat sa merite investitia in crearea unei astfel de aplicatii, diferita pentru LG, Samsung si alti fabricanti de televizoare smart.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile