miercuri, 1 octombrie 2014

Telekom România a lansat ofertele business

Telekom Romania a lansat soluții One Stop Shop ( punct de contact unic pentru toate nevoile de comunicare fixe și mobile, aplicații și soluții IT integrate, echipamente ) dedicate comunitatii de afaceri, care cuprind pachete de servicii integrate fix-mobil la cheie pentru companii pe o singură factură, precum si un nou portofoliu mobil cu beneficii nelimitate și experiență 4G.

In oferta business există 14 tipuri de pachete predefinite cu până la 4 servicii ( plus terminale de top incluse), dar clientii pot alege serviciile dorite, personalizându-și pachetul.

Pachetul complet FixMobil XXL oferă voce mobila și date, voce fixă plus internet fix și mobil, toate acestea cu maximul de beneficii: nelimitat minute în rețea de pe fix și mobil, nelimitat minute naționale de pe fix și mobil, nelimitat SMS-uri naționale și în rețea, nelimitat viteză 4G pentru traficul de date și nelimitat apeluri internaționale către Zona 1 (rețelele fixe din Europa și rețelele fixe și mobile din SUA si Canada). Pachetul conține de asemenea și 500 de minute, 500 SMS-uri și 500 MB în roaming, plus următoarele echipamente: o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 10,1” , smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini, un telefon DECT și un router WiFi. Prețul lunar al pachetului este de 54 euro, fără TVA.

În funcție de nevoile fiecărei companii și de comportamentul lor de consum, clienții pot alege alte configurații ale pachetelor FixMobil, cu 3 sau 4 servicii, la prețuri începând de la 23 euro/lună fără TVA, cu terminale incluse sau la prețuri speciale.

Toate pachetele includ soluții de web hosting cu domeniul .ro, spațiu pentru găzduirea paginii web și un număr nelimitat de adrese de email, Service Level Agreement (SLA) Standard pentru serviciile de voce fixa, respectiv SLA Advanced pentru serviciile de date, drept garanție a funcționării serviciilor, spațiu pentru stocarea datelor și funcția de recovery, IP static și licențe Norton Internet Security.

Este lansat si un nou portofoliu mobil, cu 7 planuri tarifare mobile, toate oferind nelimitat minute și SMS-uri în rețea și prețuri speciale pentru o gamă largă de smartphone-uri, plus acces gratuit la viteză 4G pentru toate planurile tarifare, la prețuri promoționale valabile până la 30 noiembrie 2014, începând cu 7 euro/lună fără TVA.

Trei dintre cele mai avantajoase planuri tarifare din noul portofoliu mobil, conform Telekom Romania, sunt:

Planul tarifar Nelimitat Business XS (7 euro/lună, fără TVA); acesta oferă comunicare nelimitată în rețea (SMS-uri și apeluri în rețelele fixe și mobile Telekom Romania), 100 de minute naționale și internaționale către zona 1 (200 de minute prin promoția valabilă până la sfârșitul lunii noiembrie), 100 de SMS-uri naționale și 100 MB la viteză 4G.

Nelimitat Business L (15 euro / lună, fără TVA) care oferă comunicare națională nelimitată către fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitate, plus minute internaționale nelimitate către zona 1. Pe lângă acestea, planul tarifar include 100 de minute internaționale către zona 2 și 1 GB de trafic național de date la viteză 4G.

Nelimitat Business XL (18 euro / lună, fără TVA); acesta oferă comunicare națională nelimitată către fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitate, plus minute internaționale nelimitate către zona 1. Mai mult, planul tarifar include și 500 de minute internaționale către zona 2 și 2 GB de trafic național de date la viteză 4G plus 500 de minute, 500 SMS-uri și 500 MB de trafic în roaming în UE.

E de mentionat si Televiziunea Ho.Re.Ca de la Telekom Romania, care oferă servicii de televiziune digitală care adresează piaţa de hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, cafenele, instituţii publice şi spaţii deschise.


Televiziunea digitală prin satelit de la Telekom Romania oferă o varietate de canale TV şi o calitate ireproşabilă a imaginii, a sunetului şi a semnalului. Cu programele oferite, tu şi angajaţii tăi, veţi fi la curent cu ultimele ştiri, evenimente şi informaţii financiare sau clienţii tăi se vor bucura de programe lifestyle, transmisiuni sportive, filme şi documentare.

Toate ofertele business le găsiti dand click AICI.


7 comentarii despre subiectul „Telekom România a lansat ofertele business”:
Anonim

Pai bine dar internetul de mare viteza prin sirma unde EE!!!

Anonim

Dai click pe linkul ala de scrie in articol la sfarsit si vezi toate ofertele business, inclusiv internet.

Serviciul MetroNET oferă acces internet garantat cu viteză de până la 1 Gbps pe suport de fibră optică, unde e disponibil.

Daca nu e disponibil prin fibra, poti lua si internet standard pentru firma:

Net S - 8,9 Euor/Luna - viteza download pana la 10 Mbps
Net M - 9,9 Euro/Luna - viteza download pana la 20 Mbps
Net L - 12,9 Euro/Luna - viteza download pana la 50 Mbps

Anonim

Pai UPC la 12.9 EUR are 200 Mbps (nu pana la, grantat) + TV + telefonie.
Ce fibra optica de 1 Gbps cu abonament de (pana la) 50 Mbps ? adica sub 5 Mo/s

Anonim

Tu nu stii sa citesti ce am scris ?

"Serviciul MetroNET oferă acces internet GARANTAT cu viteză de până la 1 Gbps pe suport de fibră optică, unde e disponibil."

Unde am scris eu ca MetroNet are 50 Mps pe secunda? Acelea sunt alte abonamente, daca nu e fibra in zona ta, deci daca nu ai cum sa te abonezi la MetroNET. Ai luat tu abonamentul acela de 1 GB MetroNet si ai facut teste cu el sau vorbesti in plus ?

Anonim

bine .anonim 12:10 stii si ce preturi au (MetroNet) pentru distribuira internetului!!!,un telefon ceva s-au un link pentru contact

Anonim

Uite aici cateva detalii:

https://www.telekom.ro/business/internet-premium/

Mai multe detalii poti intreba aici :

https://www.telekom.ro/business/onlineform/mobile-callback/

Anonim

Multumim 15:30

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile