vineri, 14 noiembrie 2014

M7 Group contractează capacitate suplimentară pentru transmisii HD pe satelitul ASTRA 23,5 pentru Cehă şi Slovacia

SES a anunţat intr-un comunicat remis HD Satelit că Grupul M7, furnizorul de televiziune prin satelit cu sediul în Luxembourg, a contractat capacitate suplimentară şi a prelungit un contract existent pentru capacitate pe satelitul ASTRA 23,5 grade Est.

M7 Group va utiliza capacitatea suplimentară pentru a-şi extinde oferta de canale în format HD pentru Skylink, operatorul DTH (Direct-to-Home) din Cehia şi Slovacia. Cu peste două milioane de abonați, Sklylink este cel mai mare operator de televiziune prin satelit din cele două țări.

“Am constatat o creştere a cererii pentru conţinut HD atât în Cehia cât și în Slovacia și este deosebit de important pentru noi întâmpinăm această cerere și, în același timp, să ne menținem poziția de lider pe cele două piețe. Acest nou acord pe care l-am încheiat cu SES ne permite să facem acest lucru”, a declarat Jaromir Glisnik, membru al Consiliului de Administrație al M7 Group.

“Ne bucurăm că putem sprijini planurile M7 Group de creștere a audienţei şi ne angajăm să îi ajutăm în acelaşi sens şi la nivel pan-european” a declarat Norbert Hoelzle, Vicepreşedinte Senior pentru Europa, Comercial SES.

Despre M7 Group

M7 Group din Luxembourg este unul dintre operatorii europeni de televiziune prin satelit și tv prin protocol IP cu cea mai mare creștere: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen în Flandra și TéléSAT partea franceză a Belgiei, AustriaSat/HD Austria în Austria,  Skylink pentru Cehia și Slovacia și AustriaSat Ungaria pentru piața din Ungaria. Toate subsidiarele M7 Group oferă pachete special create pentru clienții din țările menționate.

Astăzi, M7 Group SA oferă servicii de televiziune digitală HD și radio prin satelit și tv prin protocol IP pentru mai mult de 3 milioane de telespectatori. Din anul 2011 M7 Group SA oferă servicii de internet în bandă largă și telefonie clienților săi din Olanda și Belgia. Suita de Servicii M7 oferă operatorilor de radio și TV cu soluții complete de recepție prin satelit, tv prin protocol IP și cablu. Pentru mai multe informații accesați m7group.eu.

Despre SES

SES este un operator de sateliţi de talie mondială, cu o flotă de peste 50 de sateliţi geostaţionari. Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii de internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din întreaga lume.

SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lăţimea de bandă a sateliţilor.

SES (NYSE Euronext Paris şi Bursa de Valori din Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată. Pentru mai multe informaţii, accesaţi ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „M7 Group contractează capacitate suplimentară pentru transmisii HD pe satelitul ASTRA 23,5 pentru Cehă şi Slovacia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile