joi, 11 decembrie 2014

Steaua – Dinamo Kiev și Salzburg - Astra, în direct pe Digisport, Dolcesport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )

Meciul Steaua – Dinamo Kiev, din competiția Europa League, va fi transmis astazi, 11 decembrie 2014,  de la ora 22:00, pe Digisport 1 si Digisport 1 HD, Dolce Sport si Dolce Sport HD.

Meciul se va disputa pe Arena Naţională, iar Steaua spera la o victorie împotriva echipei ucrainene, calificată deja în optimile Europa League. Mircea Lucescu crede că Steaua, desi a fost invinsa cu 3-1 in tur, are sanse, dar cu condiţia să fie extrem de atentă, preocupată, concentrată, vigilentă si să aibă publicul de partea ei din primul până în ultimul minut: "Dinamoviştii sunt mai puternici, mai masivi, mai solizi si preferă jocul pe contraatac celui poziţional, însă pasa nu-i arma lor favorită. Nu excelează în combinaţii şi, în general, îi văd sub stelişti în privinţa tehnicii. Aceştia stăpînesc mai bine mingea, pasează mai mult şi mai spectaculos", a declarat Lucescu pentu gsp.ro.


Meciul FC Salzburg - Astra, tot din Europa League, va fi transmis de la ora 20:00, in direct la Dolce Sport 2 si Dolce Sport 2 HD, Sport.ro si Sport.ro HD, DigiSport 1 si DigiSport 1 HD. Astra insa nu mai are nicio sansa de calificare, aflandu-se pe locul trei cu patru puncte, la diferenta de 4 puncte sub Celtic.


Un comentariu despre subiectul „Steaua – Dinamo Kiev și Salzburg - Astra, în direct pe Digisport, Dolcesport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )”:
Anonim

Forta STEAUA !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile