joi, 26 martie 2015

Găteşti şi slăbeşti la Tv Paprika, începând cu 1 aprilie 2015

La Tv Paprika, începând cu 1 aprilie de luni până vineri, vom descoperi minunatele preparate culinare ce ne vor ajuta şi demonstra că putem mânca savuroase mâncăruri pregătite acasă fără să ne îngrăşăm, anunță televiziunea intr-un comunicat remis HD Satelit.

"Protagonistele noastre, Gizzi, Harry, Sal şi Sophie nu-şi refuză niciun aliment! Mâncărurile şi preparatele speciale vor face ca abundenţa şi saţietatea să se îmbine armonios, iar rezultatul final să fie unul de excepţie, fără teama de a ne urca pe cântar.

Putem să ne îmbunătăţim meniul zilnic urmărind din 1 aprilie de la ora 21:00 de luni până vineri cele 15 episoade a câte 30 de minute.

Vom descoperi şi învăţa cum putem folosi şi combina ingredientele potrivite pentru ca mâncarea să fie sănătoasă, gustoasă şi cu cât mai puţine calorii. Numai la Tv Paprika, din 1 aprilie „Găteşti şi slăbeşti”!", mai precizează televiziunea.


Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI) este o divizie a AMC Networks, o companie globală angajată în furnizarea de divertisment și emisiuni recunoscute de abonații din peste 140 de ţări din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI este format din branduri cunoscute la nivel mondial, Sundance Channel şi AMC, precum şi posturi TV locale foarte apreciate, având diverse genuri de programe. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni


Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este sigurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume - Jamie Oliver, Gordon Ramsey şi Nigella Lawson îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, prindem gustul bucătăriilor europene gurmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume. Astfel, telespectatorii TV Paprika au parte de idei practice, trucuri din bucătărie şi ajung să recunoască alte culturi şi gastronomia lor. In România activităţile de marketing si distribuţia canalelor AMC Neworks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


Un comentariu despre subiectul „Găteşti şi slăbeşti la Tv Paprika, începând cu 1 aprilie 2015”:
Bogdan

imi imaginez o palaga de 100 de kile cum se uita cu ochii ca o broasca ninja la emisiunea aia si la urmatoarea cantarire o arunca cantarul ca pe o trambulina :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile