marți, 24 martie 2015

Un nou sezon din Dosarele X, pe micile ecrane

Dupa 13 ani de pauză, serialul SF "Dosarele X" revine pe micile ecrane cu un nou sezon. David Duchovny și Gillian Anderson îsi vor relua rolurile de agenti FBI, interpretand pe anchetatorii Mulder și Scully, în șase noi episoade, ce vor fi regizate de Chris Carter.

Anunțul a fost făcut astăzi de către Dana Walden și Gary Newman, președinți și directori executivi de Fox Television Group. Producția noului serial "The X-Files" va incepe în vara anului 2015.

"Am avut privilegiul de a lucra cu Chris pe toate cele nouă sezoane de X-Files, una dintre experiențele cele mai creative din carierele noastre și suntem extrem de încântați să explorăm din nou această lume incredibilă. Dosarele X nu a fost doar un serial important pentru studio și rețeaua de televiziune, ci a fost un fenomen la nivel mondial. Puține productii tv au atras fani atat de dedicați ca Dosarele X și suntem siguri că următorul capitol palpitant ale aventurilor lui Mulder și Scully este asteptat de acestia cu mare nerăbdare", au remarcat Newman și Walden.

X-Files a avut premiera inițiala în luna septembrie 1993 și a devenit unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din toate timpurile. Serialul, care a câștigat 16 premii Emmy, 5 Globuri de Aur și un premiu Peabody, este produs de 20th Century Fox Television și Ten Thirteen Productions.

Dosarele X era cel mai longeviv serial science-fiction din istoria televiziunii americane, titlu pe care l-a pierdut ulterior în favoarea serialului Stargate SG-1. În anul 2007, revista Time l-a inclus în lista "Celor mai bune 100 de seriale din istoria televiziunii".


2 comentarii despre subiectul „Un nou sezon din Dosarele X, pe micile ecrane”:
GAbio

astia n-au imbatranit? :))

Anonim

13 ani nu e asa o perioada mare pentru cinematografie. Pun si ei o tona de fard pe fața si arata tinerei iarasi :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile