luni, 23 martie 2015

Un webmaster a primit peste 1 milion de lire sterline în contul său bancar

Un webmaster a rămas mut de uimire cand a verificat contul său bancar, descoperind că are 1.245.000 lire sterline în cont ( echivalentul a peste 1,7 milioane euro ), anunță publicația Mirror din Marea Britanie.

Kieran McKeefery, în vârstă de 21 de ani, a apelat telefonic banca, iar reprezentatii acesteia i-au confirmat ca banii au fost transferati de la o importanta companie. Tânărul a solicitat instituției bancare să retragă banii, dar banca i-a raspuns că nu poate face nimic, ci totul depinde de cei care au transferat uriașa sumă.

Au urmat 10 zile de tentatii pentru tânăr: "A fost foarte ciudat și destul de înfricoșător, atunci când am observat câți bani am în cont. Nu știam ce să fac, dar mă gândeam ce îmi puteam cumpăra de toți acești bani. Am fost tentat sa cheltui din bani, dar am citit despre oameni care au cheltuit bani transferati din greseala si am observat că au avut ulterior probleme. Am vorbit cu iubita mea, care m-a sfătuit sa nu cheltui nimic din ei. Însă băncii nu îi păsa. A fost o adevarata nebunie!", povesteste tânarul webmaster.

De abia dupa 10 zile banii au fost retrasi, însa banca i-a lăsat suplimentar 204 lire sterline în cont, dobânda la suma tranferată din greșeală.


Niciun comentariu despre subiectul „Un webmaster a primit peste 1 milion de lire sterline în contul său bancar”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile