miercuri, 15 aprilie 2015

Acord între Google și Kudelski privind utilizarea de brevete de invenție

Kudelski, unul dintre cei mai importanti furnizor de sisteme de protecție media ( de exemple sistemul de criptare Nagravision ) și compania Google au încheiat un acord multi-anual in privinta utilizării de brevete de invenție.

Google va efectua o plată unică către Grupul Kudelski, care detine 4500 de brevete și solicitări de inregistrare a noi brevete de invenție, dar și peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea tehnologiei. Grupul Kudelski oferă de asemenea licențiere si acces la tehnologiile sale fundamentale, care vor permite proiectarea de aplicatii, fabricarea de dispozitive si oferirea de noi servicii.

"Grupul Kudelski este axat pe dezvoltarea și licențierea tehnologiei de protectie a dreptului de proprietate intelectuală pe piața video și suntem încântați să acordăm licențe din portofoliul nostru de brevete pentru Google, în timp ce câștigăm, de asemenea, acces la patente Google", a declarat Joe Chernesky, prim-vicepresedintele Departamentului de Proprietate intelectuala și inovare de la Grupul Kudelski.

"Suntem încântați de acest acord, care ne va permite să realizăm noi produse. Google detine la nivel mondial un portofoliu de peste 55000 de brevete și solicitari de inregistrare a noi brevete", a adăugat Allen Iată, consilier general adjunct la departamentul de brevete de la Google.


Niciun comentariu despre subiectul „Acord între Google și Kudelski privind utilizarea de brevete de invenție”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile