marți, 29 septembrie 2015

RCS-RDS a reconfirmat planurile de a lansa telefonie mobilă și în Ungaria

Compania româneasca RCS-RDS a reconfirmat la evenimentul Media Platform 2015 planurile de a intra si pe piata de telefonie mobila din Ungaria, eventual printr-un roaming national, pana va fi construita o rețea proprie, care va permite de asemenea, pe langa servicii de voce, si o viteza a traficului de date mobile de 40 Mbit/s. Dintre operatorii de servicii de telefonie mobilă cu care ar putea negocia acordul de roaming national, presa maghiara considera că Telenor ar fi candidatul cel mai potrivit.

Compania a precizat faptul că serviciile de telefonie mobilă vor fi disponibile atat in pachete ( impreuna cu serviciile existente), cât și ca abonament separat.

RCS RDS a castigat in Ungaria, exact acum un an, o latime de banda de 10 Mhz in intervalul de frecvente apropiat de 1800 MHz 1800 MHz, participand la o licitatie pe care statul maghiar a organizat-o pentru frecvențe neutilizate. Pretul achizitiei a fost de 10 miliarde forinți ( 32 milioane euro ).


3 comentarii despre subiectul „RCS-RDS a reconfirmat planurile de a lansa telefonie mobilă și în Ungaria”:
Anonim

o intrebare ce nu are legatura cu subiectul : am receptor digital technisat digital pr-k si daca dau pe tvr sunetul apare dupa vreo 45 minute daca nu mai mult, oare care o fi cauza ? multumesc ( am nextgen )

DTH Fan

Din moment ce altora le functioneaza instant sunetul pe acest canal la Nextgen, e clar ca problema e de la receptorul tau de cablu, probabil vreo incompatibilitate software sau hardware cu codecul audio al sunetului acelui canal, ce creaza ineficienta la redarea acestuia, probabil ramane mereu in urma. Desi oricum e prima data cand aud de asa ceva, dar cu siguranta schimbarea receptorului cu un model mai nou si compatibil cu canalele codate Nextgen, daca au asa ceva, va rezolva problema. Eventual incearca si un update la software / firmware din 05.12.2013:

https://www.technisat.com/assetsFS/downloads/assets/medias/common/23/soft_DE_DIGITAL-PR-K_001.zip

https://www.technisat.com/de_DE/Software--Bedienungsanleitungen/352-515/?productID=6586

Update se face prin cablu serial RS232, nu stiu daca ai asa ceva.

Oricum, receptorul este model 2006, deci are 9 ani !

Anonim

dar planurile RCS-RDS nu au si pentru a baga posture tv noi in toamna asta ca sunt cam slabi in bomeniu de tv , asta este important ca planuri , nu telefonie .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile