vineri, 9 octombrie 2015

Facebook fără DISLIKE, dar cu alte 6 butoane lângă LIKE

Nu se mai lansează butonul DISLIKE, dar Facebook testează cu diverși utilizatori ai rețelei de socializare din Spania si Irlanda noi "butoane" pentru postări.

Dacă testele vor avea succes, noile butoane se vor alătura butonului de LIKE pentru toți utilizatorii, poate chiar din acest an, pentru o oferi posibilitatea exprimării mai multor stări emoționale pentru o imagine, link, știre sau videoclip, nu doar printr-un simplu Like.

Aceste "reacții" vor fi contorizate la fel ca LIKE-urile și arată ca niște emoticoane, având denumirea de "Love", "Haha", "Yay", "Wow", "Sad" și "Angry".

UPDATE 25 februarie 2016: Facebook a activat noile butoane și în România. Pe langă "Îmi place", la noi sunt doar 5 butoane suplimentare: "Ador, "Haha", "Uau", "Tristețe" și "Furie". Pe PC, butoanele sunt afișate după ce cursorul ajunge deasupra clasicului buton de "Like".



4 comentarii despre subiectul „Facebook fără DISLIKE, dar cu alte 6 butoane lângă LIKE”:
Anonim

De abia astept, sper sa nu renunte la idee, e super tare !

Anonim

Mai trebuia un buton, era chiar mai tare ca DISLIKE si anume DELETE (cont) daca se ajungea la 100-1000 exprimari

Anonim

O astfel de optiune ar fi creat abuzuri, exista boti care dau Like automat cu conturi false ( bineinteles, cei care sunt prinsi raman fara cont ), dar un software similar ar fi putut sa fie folosit pentru a apasa butonul DELETE propus de tine si ar fi facut rău conturilor oneste, dar care fi fost tinta unor persoane rău-voitoare sau a concurentei cu intentii similare.

Anonim

Era bun un buton de dislike, libertate de exprimare...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile