joi, 3 decembrie 2015

Google ne invită în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prin aplicația „Pe urmele lui Moș Crăciun”

Google și-a actualizat deja aplicația "Pe urmele lui Moș Crăciun", prin care copiii si nu numai pot intra in atmosfera sărbătorilor de iarnă, prin intermediul unei suite de activități, care vor fi dezvăluite treptat pe parcursul următoarelor săptămâni.

Suita a debutat pe 1 decembrie cu un joc de colorat, urmată pe 2 decembrie de un videoclip cu Mos Craciun in vacanța, iar astazi este deja activ un joculeț cu "Moș Crăciun la frizer".

Există si o latură educativă, prin care copiii pot explora și învăța despre diverse tradiții specifice sărbătorilor de iarna pe intreaga planetă.

Pe 24 decembrie 2015 va fi activat sistemul de urmărire a lui Mos Craciun, astfel încât copiii din întreaga lume se vor distra si vor vedea unde se află Mos Craciun la un un moment dat, in misiunea de a împărți cadouri.

Aceste activități pot fi accesate pe multiple ecrane. Există versiuni pentru Android Wear, pentru Chromecast si pentru altele. De exemplu pentru dispozitive cu Android, aplicatia se poate descarcă de AICI. In versiunea web, aplicatia este de asemenea disponibila in limba română prin intermediul browserului, dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Google ne invită în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prin aplicația „Pe urmele lui Moș Crăciun””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile