sâmbătă, 23 ianuarie 2016

HBO Comedy devine HBO 3 în unele țări europene

În Republica Cehă și Republica Slovacă (și în alte țări europene) va avea loc in data de 21 martie a acestui an redenumirea televiziunii HBO Comedy in HBO 3, conform lui Pavla Brožková, fost purtator de cuvant al HBO pentru Europa si in prezent pentru HBO Cehia, citat de catre DigiZone.cz.

HBO 3 emite deja in prezent, de exemplu in Olanda. Mai multe informații în acest moment nu există, dar vor fi anuntate în următoarele câteva săptămâni, a mai spus Pavla Brožková, care am mai precizat că nu este exclus ca în viitor sa existe schimbări și la canalele Cinemax.

UPDATE 10 februarie 2016: Informatia a fost confirmata: HBO Comedy devine HBO 3 in România. În plus, se lanseaza si HBO 2 in Romania. Detalii gasiti AICI.


18 comentarii despre subiectul „HBO Comedy devine HBO 3 în unele țări europene”:
Anonim

O decizie înteleapta. HBO Comedy nu are legatura doar cu comedia, difuzand si drame.

Anonim

Poate baga si la noi HBO 2 :)

Anonim

Adevaru este ca ieri au difuzat 3 drame numai Comedy nu poate sa fie

Anonim

Asa ar fi natural sa vina si la noi HBO 2 , cred ca vor sa se alinieze la HBO Netherland unde sunt HBO 1,2,3 pentru ca s-au unificat toate operatiunile HBO la nivel european

Anonim

HBO 2 este de mult timp si in Ungaria daca ar rezolva problema pistei Audio si ar adauga limba romana ar fi un post urmarit deoarece au filme foarte bune.Ar trebuie numai sa rezolve problema dreptului de retransmisie.

Anonim

HBO Comedy ar trebui sa devina HBO 2 nu HBO 3

nick

Anonim, cum sa devina HBO2, cand deja exista HBO 2 in Cehia si Slovacia ?

Anonim

HBO2 exista in: Olanda,Republica Ceha, Slovacia si Polonia...

Anonim

EDIT: si Ungaria

Kalman2007

In Ungaria e deja oficial. Din 21 martie HBO Comedy devine HBO 3.

Anonim

Ar fi ideal sa introduca si la noi HBO 2 altfel nu vad rostul schimbari din Hbo Comedy in Hbo 3 ,si la noi.Zi de zi urmaresc programul tv a postului HBO 2 cel care este oferit vecinilor nostrii ,si pot sa spun ca difuzeaza filme care merita sa fie urmarite.Cu un pic de vointa din partea operatorului se poate rezolva pista audio,si subtitrarea asa cum pe parcurs au rezolvat aceasta problema si la alte posturi care se gasesc in grila de programe a operatorului.

Kalman2007

Nu depinde de operator, depinde de HBO care doreste sau nu sa lanseze inca un post pentru Romania :)

Anonim

De parcă tot de HBO depinde si faptul că Cinemax 2 nu este preluat de Digi.

Anonim

După părerea mea nu cred ca cei de la HBO nu doresc sa se lanseze si in Romania mai ales că pentru ei ar fi un profit prin distribuirea postului HBO 2 la operatorii de cablu si satelit.La fel cred si in legătura cu postul Cinemax2 post ce de asemenea nu este preluat de Digi din nu știu ce motive.

Kalman2007

@Anonim spunea...
De parcă tot de HBO depinde si faptul că Cinemax 2 nu este preluat de Digi.
02 februarie, 2016

Una e preluarea unui post care depinde de operator (Orange de ex. nu are deloc Maxpak) si alta e lansarea unui post care depinde evident de HBO. Deci ...

Claus

Pe Digi Tv satelit nu mai apare TNT, ci doar HBO 1,2 si 3, nici unul HD + Cinemax.

Claus

Functioneaza, a trebuit sa revin la setarile din fabrica, nu stiu de ce nu a scanat automat cand il opream si il porneam. Dupa aceste setari a intrat in nornalitate.

Anonim

Hbo Comedy -> Hbo 3 :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile