marți, 9 februarie 2016

Aplicația Orange My Heartbeats: primești trafic de internet în functie de ritmul cardiac

În perioada 9 februarie – 15 martie 2016, clienții Orange își pot declara dragostea într-un mod inedit, trimițând sunetul inimii către persoanele dragi, prin intermediul aplicației mobile My Heartbeats. Utilizatorii primesc internet cadou pentru fiecare bătaie a inimii și reduceri la sute de produse, anunță compania Orange printr-un comunicat remis catre HD Satelit.


Înregistrează sunetul inimii tale în aplicația My Heartbeats și trimite cea mai frumoasă declarație de dragoste din câte există. Bătăile inimii tale se vor transforma în bonus de net pentru tine și persoana specială din viața ta.

Clienții Orange care trimit sau primesc mesaje prin intermediul aplicației primesc câte 10 MB cadou pentru fiecare bătaie a inimii. Spre exemplu, la un puls de 78 de bătăi pe minut, bonusul de internet este de 780 MB.

În plus, cei care folosesc aplicația My Heartbeats primesc un voucher de 10 euro reducere la telefoane, tablete și accesorii din oferta specială de Valentine’s Day, pe care îl pot folosi în magazinele Orange sau pe orange.ro până pe 31 martie.

Aplicația My Heartbeats se poate descarca pentru Android de AICI.


2 comentarii despre subiectul „Aplicația Orange My Heartbeats: primești trafic de internet în functie de ritmul cardiac”:
Anonim

si pt ios?

Anonim

E doar pentru Android, nu e si pentru iOS.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile