vineri, 8 iulie 2016

Avast cumpără AVG

Avast, un cunoscut producător din industria software-ului de securitate, a anuntat o tranzactie impresionanta pe piata software a antivirusilor: va cumpara AVG cu 1,3 miliarde dolari. Avast a încheiat deja un acord preliminar de achiziție in numerar pentru toate acțiunile AVG, la un preț de 25 dolari pe actiune.

Avast urmărește prin această achiziție sa obtina atat tehnologiile, cat si clientii AVG. Prin combinarea Avast cu AVG, compania va avea o rețea de mai mult de 400 de milioane dispozitive ce utilizeaza produsele sale software, dintre care 160 de milioane sunt mobile.

"Ambele companii au fost fondate în Republica Cehă și se poate spune ca au o cultură și misiune comună. Noi credem că unirea forțelor AVG cu resursele semnificative ale Avast va permite accelerarea investițiilor pe piețele în creștere, dar și sa ne concentram pe furnizarea de soluții cuprinzătoare și simplu de utilizat pentru consumatori și întreprinderi", se precizeaza in comunicat.

Avast protejează 230 de milioane de oameni și întreprinderi cu aplicațiile sale de securitate. În afaceri de peste 25 de ani, compania are un portofoliu de produse care ofera securitate și confidențialitate pentru PC, Mac, Android și iOS.


Niciun comentariu despre subiectul „Avast cumpără AVG”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile