joi, 28 iulie 2016

Fond de premiere de peste 18,7 milioane dolari pentru câștigătorii campionatului Dota 2

Campionatul mondial anual de Dota 2 de la Valve a depasit propriul record pentru cel mai valoros fond de premiere din istoria eSports, după o nouă rundă de contribuții, care a crescut fondul de numerar TI6 la 18,7 milioane dolari. Și pentru mulți fani Dota 2, nici măcar nu e cea mai buna veste a săptămânii.

Pentru al șaselea an consecutiv, Dota 2 a stabilit recordul pentru cel mai bogat fond de premiere din eSports. Ceea ce a început ca un concurs de 1,6 milioane dolari, între 16 echipe selectate manual, a devenit un eveniment global care creează noi milionari în fiecare an. Anul trecut, concurenții au impartit peste 18,4 milioane dolari, dintre care 6,6 milioane dolari a ajuns la echipa castigatoare, Evil Geniuses.

În acest an, fondul de premiere este deja de 18,7 milioane și este încă în creștere, datorită unei varietăți de iteme noi, avantaje și alte elemente de achiziționat din magazinul Valve.


Fondul de premiere în creștere constantă este o veste interesanta pentru cei care concurează international acestui an, dar recordul aduce de asemenea o veste bună pentru jucatorul mediu de Dota 2. Un nou record înseamnă că toți jucatorii care au cumpărat ghidul digital pentru TI6 ( pentru a ajuta fondul de fondul de premiere în 2016 ) va primi trei cufere cu comori Trust of the Benefactor. Comorile vor fi distribuite după sfârșitul turneului.

Jocul poate sa fie descarcat gratuit de pe Steam.

Prin satelit in Europa sunt transmise mai multe canale dedicate competitiilor eSport ( de exemplu ESports TV HD sau Ginx eSports TV), dar sunt criptate, fiind incluse in grilele mai multor operatori DTH.


Niciun comentariu despre subiectul „Fond de premiere de peste 18,7 milioane dolari pentru câștigătorii campionatului Dota 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile