miercuri, 6 iulie 2016

Televiziunea Diva Universal Romania, în grila DTH-ului Orange Tv

Televiziunea Diva Universal Romania a început sa fie transmisă de cateva zile prin satelitul Astra 5B de la pozitia orbitala 31.5° Est, prin intermediul Orange Tv Romania.

Canalul destinat publicului feminin este difuzat în DVB-S2, criptat Viaccess 5.0, pe frecventa 12246, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, MPEG-4.

Televiziunea Diva Universal este adaugată in pachetul World HD si altele superioare, conform grilei de programe de pe websiteul Orange Tv ( însă este posibil sa nu fie actualizată grila ). Canalul Diva Universal este prezent si in grila de cablu a Orange Romania, din momentul lansării serviciilor de cablu tv oferite de Orange in colaborare cu Telekom.


26 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Diva Universal Romania, în grila DTH-ului Orange Tv”:
Anonim

Super.Bravo Orange Tv.

Bogdan

Inseamna ca or sa apara si posturile Cartoon si Boomerang ca din cate stiu in spatele lor aceeasi firma este si n-aveau contract de retransmisie cu ei

Anonim

Saracii de noi, asteptam MaxPack, canale mai acatar de Sport, de desene animate si ei au gasit doar acest post sa il introduca.

Gazeta din Calafat

Diva este, dar nu are subtitrare !

Anonim

Foarte bine! Orange este cel mai tare provider tv din România. De restul nu mai e nevoie sa vorbim. Bravo Orange!

Anonim

Pai la restul nu e in grila canalul Diva ? :)

Anonim

Ma refeream la faptul ca Orange e tare pe toate linia, nu numai la tv.

Anonim

Am inteles. Cat costa internetul de 1 GB/s la Orange ?

Anonim

Nu mai intereseaza pretul, ci calitatea. Iar aia costa. Nu exagerat, dar costa. Exista posibilitatea ca la prepay sa iei multi GB, la preturi bune. Sa nu-mi spui acum ca sunt altii mult mai ieftini, ca eu as vrea o calitate si mai mare de la Orange. De la ceilalti nu am nicio asteptare si nu sunt niai aceia atat de ieftini.

Anonim

Cel mai bun serviciu tv din Romania este oferit de Orange.

Anonim

Deci cat costa internetul cu viteza de 1 GB /s prin fibra optica de la Orange, ca nu am inteles...

Anonim

Home Net 1000
1000 Mbps - viteza maximă de download
500 Mbps - viteză maximă de upload
Router Wi-Fi inclus
11 euro/lună (TVA inclus), preț pentru abonați Orange, pe 24 de luni
Preț standard 13,75 euro/lună (TVA inclus)

Dar se ofera doar in cateva localitati, e sansa foarte mica sa fie net fix de la Orange si in localitatea ta.

Anonim

Pentru abonații cu mai multe servicii, costă 11 euro.

Anonim

Sun din Dolj, Craiova zona centrala, Calea Bucuresti, unde ma pot adresa pentru a comanda servicul de internet prin fibra optica de la Orange ?

Anonim

Niciunde. Orange Home Net exista deocamdata doar in 3 orase, in Cluj-Napoca, Timișoara si Iasi. Poate in viitor. Deci acoperirea Orange cu internet fix e de 2% din Romania, ca si inexistent. Asa ca lasati-o cu "Orange e tare pe toate linia". O fi la altele, dar nu la internet fix. Acolo e ca si inexistent.

Anonim

Au preturi foarte scumpe la Orange mai degrabă mă duc la RCS Rds, am cerut de la cei de la Orange să-mi vdea net pe suceava a zis că nu au acoperire jale cu Orange mai ales semnal nu este la Orange.

Anonim

Orange e cel mai tare. Da, nu are deocamdata acoperire decat in 3 orase, dar va avea. Ca nu are acoperire pe mobil e ici pe colo, e nesemnificativ, pentru ca are oricum cea mai buna acoperire.

Anonim

Unde sunt foarte scumpe. Rds nu are Discovery, iar la hd-uri stă destul de slab față de Orange. Dacă o să aibă numai receptoare dvbc MPEG 4, atunci o să aibă cea mai bună calitate și pe cablu, aşa cum o au pe satelit.

Anonim

Cand o avea si la mine in judet cablu digital, mai discutam. Pana atunci, o oferta inexistenta la mine in judet este inexistenta pentru mine.

Bogdan

La un pret mediu al abonamentului de 56 lei/luna (28 in primul an ca nu-ti baga chiria la decodor) si mie mi se pare scumpa oferta lor, in situatia in care nu-mi pot oferi ca extraptiune MaxPack-ul.

Anonim

Calitatea costa. Ieftin si bun nu exista.

Bogdan

Si ce intelegi prin calitate? Sa procedezi ca Telekomul care a bagat 3 programe HD straine si le-a marit abonamentul oamenilor cu 6 lei/luna? Cine stie cat o sa ceara si Orange pe Diva?

Anonim

Hai sa nu batem câmpii! Diva face parte din pachetele Word HD și Universal HD, deci nu are cum să crească prețul.

Bogdan

Poate tu bati campii? Programul asta sa fie retransmis costa niste bani, vreo 10-15 eurocenti/luna/abonat... asa ca mai mult ca sigur aceste pachete de programe in lunile urmatoare vor suferi modificari de pret. Exceptie se poate face doar sa-si faca cei de la Orange "pomana" din profitul lor sa-l plateasca ei separat si sa-l ofere gratuit abonatilor ... da' este aiurea...

Anonim

Nu, pentru ca au scos unele canale.

Anonim

Cel mai calitativ serviciu tv din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile