luni, 8 august 2016

AMC Romania: programe unice și seri mai lungi pentru fanii serialelor

Având un nou feed dedicat, AMC va difuza conținut unic pentru România, începând din 16 august 2016. Acest pas reprezintă o atenție mai concentrată și un conținut mai bogat pentru telespectatorii AMC din România.

Feed-ul AMC dedicat României înlocuiește feed-ul multiplu al Europei Centrale care a funcționat încă de la lansarea televiziunii, în noiembrie 2014.

Atingând acest pas important, din 16 august 2016, televiziunea AMC va avea o grilă de programe specifică, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și intereselor audienței locale, mai mult ca înainte, având un conținut îmbogățit. Seria de programe speciale va debuta în august, iar pentru început iubitorii filmelor de acțiune sunt primii pe listă, cu staruri de primă mână precum Jean Reno, Steven Seagal și Jason Statham.

AMC România va continua să aducă numeroase seriale exclusive în premieră, printre care sezonul 2B al serialului favorit al fanilor, "Fear the Walking Dead", ce va avea premiera mondială în data de 22 august. Tot în luna august vor fi transmise maratoanele serialelor Fear the Walking Dead, sezoanele 1 si 2A și seria completă Into the Badlands, ce vor fi difuzate pentru a permite telespectatorilor să își amintească serialele originale exclusive AMC.

Programul dedicat asigură de asemenea menținerea conținutul AMC în limba originală cu subtitrare în limba română. Orele de difuzare ale serialelor vor deveni mai convenabile, deoarece grila de programe va urma fusul orar din România, în locul orei Europei Centrale, cum era anterior. Serialele cheie AMC vor fi programate pentru difuzare la ora 22:00, cu o oră mai devreme, făcând serile să dureze mai mult pe AMC România.


5 comentarii despre subiectul „AMC Romania: programe unice și seri mai lungi pentru fanii serialelor ”:
Bogdan

Ar trebui sa intre in grila RCS-ului cat de curand, stiu ca ei retransmit NUMAi versiunile pe Romania alea acestor posturi straine. Asa au facut si cu Paramount Channel si Comedy Extra

Anonim

invidiez pe cei care au amc nemtii mei nu l au

Anonim

Doar Telekom Romania si RCS-RDS nu il au in grila. Restul il au, chiar si prin satelit. Deci aveti multiple optiuni de abonare la alt cablist/satelit dth, daca doriti acest canal. De mai asteptati si nu va mutati, daca AMC este pe lista centrala a dorintelor dvs in materie de televiziune ? Ca nu inteleg.

Anonim

alti operatori sunt cu 30/100,50/100 chiar poate si cu 100/100 mai scumpi la abonament ca rcs-rds-ul asa ca,aproape nimeni n-o sa plece pentru 1 singur program....si inca ceva, programul AMC il are doar UPC-ul in grila de programe(vorbesc de cablu,nu dth), ca avea exclusivitate din cate imi aduc aminte eu pe AMC-ul international(din reclamele difuzate chiar de ei), sa vedem acuma cu varianta in romana

Anonim

AMC mai e in grila nu doar la UPC Cablu, ci si la AKTA Cablu, Canal S cablu, Focus Sat, Orange DTH si altii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile