marți, 9 august 2016

Cum resetezi codul PIN al receptoarelor și CAM-urilor Digi Tv ( RCS&RDS )

RCS & RDS a introdus in interfața de Digicare posibilitatea de a reseta codul PIN al dispozitivelor utilizate in receptia si / sau decriptarea canalelor din grilele acestui operator.

Daca din diverse motive ai uitat codul PIN al unuia dintre aceste dispozitive, poti reseta acest cod accesând contul tău de abonat din digicare.rcs-rds.ro și urmând procedura de mai jos. Optiunea de resetare a PIN-ului este situată în acelasi meniu ca și cea de reințializare a smartcardului.

1. Acceseaza din meniul din stânga al interfetei Digicare ramura "Administrare servicii" --> "Administrare servicii" --> "Adrese instalare servicii".

2. Alegi adresa unde este instalat echipamentul pentru care doresti resetarea codului PIN si dai click stânga pe aceasta.

3. Dai click stanga pe butonul "Resetează PIN" ( corespondent echipamentului pentru care doresti resetarea ) si un mesaj pop-up te va anunta că PIN-ul va fi resetat. Noua valoarea a codului PIN va fi 0000 si se va activa in maxim 30 minute.

Sursă: Despre această nouă opțiune de resetare a PIN-ului am citit prima dată pe Mortu's Blog.

UPDATE 9 august 2016: Optiunea de resetare a PIN-ului este disponibila si prin aplicatia MyDigi, conform unui cititor care a postat pe pagina de Google+ a HD Satelit imaginea de mai jos.


Niciun comentariu despre subiectul „Cum resetezi codul PIN al receptoarelor și CAM-urilor Digi Tv ( RCS&RDS )”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile