marți, 25 octombrie 2016

Televiziunile pirat au cucerit spectrul digital terestru în sudul Spaniei

In sudul Spaniei, 66% dintre televiziunile emise in digital terestru în regiunea Andaluzia sunt ilegale, fiind transmise fara licență.

Consiliul Audiovizualului din Andalucia (CAA) a arătat că din 198 de televiziuni emise in regiune, 74 au licenta de emisie. Celelalte 124 de televiziuni pirat sunt receptionabile local în regiune, dar fără a avea o licență legală.

Numărul acestor televiziuni pirat a crescut de patru ori dupa migrarea la standardul digital, iar autoritatile locale nu au luat nicio masura împotriva acestora.

77% dintre televiziunile pirat sunt oferite de catre trei operatori importanti de servicii audiovizuale. Consiliul a recomandat administrațiilor locale să ia măsuri legale împotriva acestora, pentru a opri pirateria.

Toate aceste televiziuni pirat difuzează conținut de calitate slabă, in special cu așa-ziși "clarvazatori" (74% din grila de programe), conținut religios (10 %) și conținut pentru publicul adult (5%), restul grilei fiind completat cu publicitate.

Provincia Granada are cel mai mare număr de televiziuni pirat ( 24 de televiziuni ), urmată de Córdoba cu 21, Málaga cu 20 și Almeria cu 19.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunile pirat au cucerit spectrul digital terestru în sudul Spaniei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile