duminică, 11 decembrie 2016

UPC: 47 canale digitale la liber. Horizon GO: noi canale cu functia Replay & aplicatie Windows 10

UPC a anuntat că între 10 decembrie 2016 si 10 ianuarie 2017 abonatii vor beneficia de "vizionare libera pentru până la 47 de canale TV, indiferent de pachetul de televiziune digitala. Numarul canalelor difera in functie de pachetul tv deținut. După această perioada, canalele din ofertă vor fi disponibile in pachete standard. UPC isi rezerva dreptul de a prelungi oferta".

Promotia este desigur utilă pentru abonatii UPC care nu receptioneaza in grila de televiziune digitala prin cablu ( DVB-C ) unul sau mai multe posturi tv din aceasta promotie, cum ar fi de exemplu AMC, Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, TV 1000, Bollywood Clasic, Bollywood HD si altele.

UPC a mai anuntat că a adaugat în Horizon Go noi canale cu functia Replay: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Eurosport, Eurosport 2, HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2, National Geographic, National Geographic Wild, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Fine Living, Food TV, TV 1000, IDx, DTx, Baby TV.

Din 9 decembrie 2016, aplicatia Horizon GO este de asemenea disponibila ( pe langa aplicatiile din App Store si Google Play ) si pe platforma Windows 10, pe echipamentele mobile compatibile (telefoane si tablete), cat si pe desktop ( download de AICI ).


4 comentarii despre subiectul „UPC: 47 canale digitale la liber. Horizon GO: noi canale cu functia Replay & aplicatie Windows 10”:
Anonim

Cand vor cumpara meciurile din campionatele puternice ,spania ,italia sau Formula1.

Anonim

Inca astep un raspuns.

Anonim

1. Pai poti sa astepti mult si bine, ai publicat intrebarea pe un topic de discutii care nu are nicio legatura cu intrebarea ta, adica esti total offtopic... Ce sanse crezi ca sunt sa intre aici cineva care sa stie raspunsul la intrebarea ta, cand pe topicul acesta intra unii care au cautat pe net despre serviciul Horizon GO al UPC si care probabil nu stiu raspunsul la intrebarea ta ? Pentru mai multe sanse ca sa iti raspunda cineva in tema cu intrebarea ta este intrebi la un subiect care are legatura directa cu intrebarea ta.

2. In plus, intrebarea ta e la modul general... "Cand se vor cumpara meciurile... ?" Ai dorit sa intrebi "cand le vor cumpara cei de la UPC"? Daca intr-adevar aceasta este intrebarea ta, de ce nu o adresezi UPC-ului ? Ca probabil raspunsul acesta nu il stie nimeni din Romania, decat UPC si nimeni altcineva.

3. Pe ce canal ai vrea sa difuzeze UPC meciurile, cand UPC nu are un canal propriu de sport ?

Anonim

Slabă ofertă. La RCS sunt peste 100 de canale la liber in digital (multe HD), de ani buni și nu pe o perioada promoțională de 1-2 luni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile