marți, 24 ianuarie 2017

Diverse seriale în grila televiziunii Sport.ro, din 30 ianuarie 2017

De luni, 30 ianuarie 2017, telespectatorii televiziunii Sport.ro vor viziona o noua grila de programe, care include si seriale precum "Răfuială în Seattle", de la ora 22:00 ( cu Steven Seagal ), "Familia Simpson" ( de la 17:30 ) sau "Familia Bundy" ( de la ora 19:00 ).

Dimineata, de la ora 7:00, vor fi difuzate Știrile Sport.ro, iar de la orele 10.45 si 21:00 va fi transmisa în direct "Ora exactă în sport". Local Kombat va fi de asemenea prezent in noua grilă de programe.

Grila de programe a Sport.ro, care va difuza din 30 ianuarie și seriale clasice, este promovata prin sloganurile "Noul sport național e la telecomanda ta! si "Mai barbatesc, mai sport.ro!".

"Tu dai startul acțiunii: te întreci cu gluma, faultezi plictiseala și fluieri la fiecare contact. Tu ești selecționer, arbitru și titular", mai precizeaza televiziunea Sport.ro intr-un promo tv.


5 comentarii despre subiectul „Diverse seriale în grila televiziunii Sport.ro, din 30 ianuarie 2017”:
Ovidiu

E bine ca se mai diversifica programul,ori cum fotbal nu mai avem ce prezenta suntem ultimi pana și albanezi iau bătut

Anonim

Sport.ro devine o televiziune de sport doar cu tenta sportiva.

Bodo

Foarte buna alegere, daca n-ai bani de transmisiuni sportive si ceri bani cablistilor pentru retransmisie barem baga filme si seriale. Daca era dupa mine schimbam si denumirea postului...de foarte mult timp nu mai avea de a face cu aria sportiva

brO

dar wrestling nu il bagati inapoi ca in fiecare seara ma uitam la el pe sport.ro

Unknown

Dar sport adevarat cine transmite?N-am vazut un meci de hokei toata iarna,sau de box.Femeile sau iubitele fotbalistilor,transferurile sai castigurile lor..pai asta-i sport.?

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)