marți, 9 mai 2017

UPC DTH, acord extins de distribuție cu Telenor Satellite

UPC DTH a extins acordul cu Telenor Satellite pentru distribuție prin satelit. Telenor oferă servicii prin satelit pentru patru piețe din Europa Centrală și de Est.

Noul acord este pe termen lung ( nespecificat exact ) și include mai multe transpondere, care vor continua să furnizeze capacitate prin satelit pentru UPC DTH, prin sateliții Thor 5, Thor 6 și Thor 7.

Portofoliul de sateliți al companiei Telenor este situat la 1 grad Vest și deservește în prezent peste 2,2 milioane de locuințe din România, Ungaria, Cehia și Slovacia, fiind una dintre locațiile orbitale cu cea mai rapidă creștere a distribuției de canale tv în Europa Centrală și de Est.

Michael Lee, MD la UPC DTH, a precizat: "Apreciem compania Telenor Satellite pentru abordarea sa deschisă și flexibilă în furnizarea unei soluții de transmisie de calitate prin poziția orbitală 1 grad Vest, care deservește operațiunile noastre DTH în România, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia".

Morten Tengs, CEO al Telenor Satellite, a adăugat: "Acordul cu UPC DTH este esențial pentru serviciile oferite în țările din Europa Centrală și de Est și demonstrează angajamentul nostru continuu față de televiziunea digitală din regiune. Avem o relație de lungă durată cu UPC DTH și așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea pentru a dezvolta oferta lor în Europa Centrală și de Est".


3 comentarii despre subiectul „UPC DTH, acord extins de distribuție cu Telenor Satellite”:
Bodo

Se pare ca pe DTH ..UPC pregateste CEVA

Anonim

Suta la suta ca se va trece si la servicii DTH ..pentru ca un mare trust media asa ca UPC care se respecta trebuia sa introducA si satelitul in serviciile sale deoarece cablul la ora actuala intampina multa concurenta si nu au acoperire la nivel de tara decat un procent foarte mic...asteptam???!!!

Laurentiu

@Anonim, UPC DTH are deja DTH și în România, unde are denumirea de Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile