miercuri, 7 iunie 2017

Noi canale în aplicația Digi Online pentru Android

Mai multi colegi de hobby m-au anunțat că în aplicația Digi Online au fost introduse noi canale ( HBO 2 HBO 3, TLC, E!, Discovery Channel, TV5 Monde și Travel Mix), însă în ultima versiune a aplicație din Magazinul Play ( 4.1.33 ) nu existau aceste noi televiziuni în grilă.

Chiar dacă am resetat, dezinstalat și reinstalat aplicația, chiar dacă am șters datele stocate local ale aplicației, chiar dacă am testat cu un cont cu abonament la Maxpak și chiar dacă m-am deconectat și reconectat în aplicație, noile canale nu erau afișate în grilă, dintr-un motiv pe care nu l-am aflat ( poate e afișată automat noua versiune doar la unii abonați, în scop de testare, iar ceilalți trebuie să descarce versiunea beta deocamdată ).

Singura modalitate pentru a avea acces la noile canale a fost sa descarc și actualizez aplicația în versiune beta pentru Android.

Dacă nici la dvs. nu sunt afișate noile televiziuni în aplicația pentru Android, puteți încerca următorii pași:

1. Cautați aplicația Digi Online în Magazinul Play ( mai exact acest link, dar accesat cu telefonul, tableta sau alt dispozitiv cu sistem de operare Android minim 4.1, conectat în contul dvs. Google Play).

2. Înscrieți-vă în programul beta al acestei aplicații Digi Online. Pentru aceasta, după ce ați accesat în Google Play pagina aplicației, derulați în jos până găsiți următorul mesaj: "Încercați funcții noi înainte să fie făcute publice". Apoi apăsați pe butonul "ACCEPT" și pe toate celelalte confirmări suplimentare.

3. Ieșiti de pe pagina aplicației. Așteptați minim 5 minute ( sau mai mult.. ) și apoi reintrați pe pagina aplicației Digi Online din Magazinul Google Play. Va fi afișat un mesaj care va confirma că sunteți un tester beta al acestei aplicații Digi Online. Apăsați butonul "Actualizați" și acceptați celelalte permisiuni solicitate.

4. După actualizare, deschideți Digi Online pe Android și vor fi afișate noile canale în această versiune 4.2.6 a aplicației, cu acces în funcție de extraopțiunile la care aveți abonament.

Vizionare plăcută!


18 comentarii despre subiectul „Noi canale în aplicația Digi Online pentru Android”:
Anonim

Posturile acelea HBO se prind de catre toti abonatii care au cont in DigiOnline... sau numai de abonatii inscrisi la pachetul Maxpack?

Anonim

Doar de catre abonatii la acele canale, in functie de abonamentul fiecaruia... Canalele pe care le poti vedea acasa pe tv, acelea le poti vedea si in aplictia DigiOnline.

Anonim

Se rezolva cu o simpla actualizare din Google Play.

Unknown

actualizarea s-a facut automat si sunt toate programele nou introduse

mircea

Daca iti apare, poti face actualizarea. Daca nu iti apare, trebuie beta. Nici la mine nu a mers decat cu asta beta.

Anonim

Programul Travel Mix,îl va introduce pe cablu vreun operator Catv,e un program românesc, interesant.

Dinu

Eu nu inteleg intrebarea ta. Travel Mix e la toti operatorii majori de cablu tv din Romania. Poate inca mai ai televiziune analogica? Treci la digital, televiziunea analogica e din secolul anterior.

Anonim

Ptr. Dinu. La RCS-RDS TG-MURES, programul Travel Mix, nu e în grilă,nici analogic nici digital.

Dinu

La mine este :) Si nu iti apare nici in aplicatia Digi Online, dupa acest update ?

Emil Raevschi

La mine functioneaza versiunea beta DIGI ONLINE . Ayu aaprut si noile canale in aceasta versiune.
pentru Dinu - TRAVEL MIX este in grila digitala RCS-RDS cel putin in Drobeta Turnu Severin de 2 ani si ceva.

Anonim

Eu nu înțeleg dacă tot oferă posturi online prin Digi Online de ce nu introduc mai multe posturi de toate genurile asa cum au făcut cei de la Telekom,Upc (Horizon Go),Orange unde grila lor cu posturi online contine peste 50 de posturi .

Anonim

La RCS-RDS Brasov, programul Travel Mix, nu e în grilă analogic nici digital.

Anonim

Probabil trebuie si contracte suplimentare cu fiecare canal in parte pentru distributia online...

mradu

buna observatie cu comparatia Digi Online versus Horizon! UPC transmite ceva, ai cateva programe de vazut, chiar si TelekomTv transmit ceva programe bune, Digi transmite doar ce e gratis sau platesti pentru extraoptiuni! Pentru cei care nu au MaxPack, Digi a bagat HBO-urile inutil.

Anonim

si diferenta de preturi e mare...

Anonim

azi, 12.iun.'17, am observat disponibilitatea canalelor respective și prin iPad, respectiv iOS, cu vers. Digi.Online 2.3.2

Anonim

@Pentru Anonim:

Posturile Travel Mix,Rai 3 si Pro 7 nu sunt disponibile in Ardeal,care este deservit de TS-ul oradean,ci doar in restul tarii,deservit de TS-ul bucurestean.
Asa cum in restul tarii nu sunt disponibile majoritatea posturilor maghiare din Ardeal,ci doar Duna,M 2,ATV si Magyar Slager.

Anonim

Posturi noi în aplicația digi online Tnt Film cafe Cbs reality slager TV cnn

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile