miercuri, 29 noiembrie 2017

MTV Germania, gratuit din nou prin satelit

Versiunea germană a canalului de muzica MTV, în definiție standard (SD / MPEG-2), a început sa fie difuzată necriptat prin satelitul Astra 1M de la 19,2° Est.

Programele MTV Germania pot să fie vizionate de către orice telespectator ( inclusiv din România ) care deține un sistem de recepție cu receiver de satelit digital ce poate recepționa frecvența 11,973 MHz, polarizare verticală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK ( aceeași frecvență prin care sunt transmise și versiunile germane ale Comedy Central/Viva si Nickelodeon.

MTV a fost lansată pe piața germană în anul 1997, sub denumirea de MTV Central, ca televiziune gratuită, dar a fost criptată începând cu ianuarie 2011. După mai mult de șase ani, programul este din nou disponibil la liber. Transmisia gratuită se aplică doar pentru versiunea in rezolutie standard, versiunea HD fiind criptată și disponibilă pentru abonații HD+ și Sky Germania.


6 comentarii despre subiectul „MTV Germania, gratuit din nou prin satelit”:
Anonim

S-o putea retransmite de operatorii de cablu, ip-tv si DTH din Romania?... nu de aia da' MTV Romania a disparut in majoritatea grilelor de cablu din Romania

Anonim

Nu. Nu se poate retransmite. E vorba de un MTV localizat. E ca și cum am întreba dacă MTV România poate să intre în grilele operatorilor din Germania.

Anonim

Da, dar se poate receptiona gratuit in Romania prin satelit de catre cei care sunt interesati. Cumparati-va antena de satelit si receptor digital daca chiar sunteti interesati sa vizionati acest post tv muzical.

Anonim

Exact. Pe lângă MTV mai găsiți și altele de muzică, unele pe Astra, restul pe Hot Bird sau Astra 28,2 Grade Est.

Anonim

mtv ro e doar la telekom tv satelit

Anonim

Mtv Ro. Intradevar e doar la telekom. Acest Mtv a fost preloat cu mult timp in urma de Pro tv S.A in 2007 pe cand era la putere Adrian Sirbu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile