marți, 5 decembrie 2017

Bulgarii de la Bulsatcom testează satelitul BulgariaSat 1

Operatorul de televiziune cu plată din Bulsatcom din Bulgaria a început testele prin satelitul propriu BulgariaSat 1 de la poziția orbitală 1,9 grade Est.
Sunt transmise în scop de testare diverse programe tv și radio, inclusiv televiziuni necriptate, cum ar fi Evrokom, Magic Tv si Ekids. Majoritatea televiziunilor din multiplex sunt criptate în Bulcrypt.

Testele sunt efectuate pe frecvența 12380, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK și sunt deocamdată instabile.

Bulgariasat 1 este primul satelit bulgar, are 30 de transpondere de bandă Ku și a fost construit pe platforma SSL 1300. Mai multe detalii despre acest satelit găsiți AICI si AICI.


21 de comentarii despre subiectul „Bulgarii de la Bulsatcom testează satelitul BulgariaSat 1”:
Anonim

lucru bun brvo lor

Anonim

in acest moment fregventa are semnal dar nu descarca nici un canal .

Anonim

bravooooooo si aici am ramas pe locul 2

Anonim

mersi mult!

Anonim

Din cate opserv e cam proasta pozitia 1.9 est mai bine il pozitionau undeva pe langa Hellas sat 3.

Anonim

De ce sa fie proasta pozitia ? E o pozitie ca oricare alta. E langa Thor de exemplu, prin care emite si Digi Tv si Focus Sat. In plus, pozitiile acestea de sateliti nu sunt alese cum vrea operatorul de sateliti, exista niste reguli unde trebuie plasati satelitii, in functie de alocari si de pozitiile libere.

Anonim

Initial era sa fie pozitionat la 1,2 vest pereche cu Thor dar eu nu as prea crede sam-i, intre acest satelit de oare ce am antena de 1,60m si o am fix pe 1 vest poate da ca era satelitul ce va mai aproape la 1,2 est 1,5 est

Anonim

Intre 1 grad Vest si 1,9 grade Est sunt un total de 2,9 grade Vest. Nu ai cum sa receptionezi satelitul Bulgaria Sat cu antena orientata pe Thor si cu un singur LNB. Mai monteaza-ti un LNB suplimentar si corect orientat si un comutator diseqc sau reorienteaza-ti antena.

Anonim

Nam cum pe antena Prime focus de 1,60m Iar pe cea lata antena de 1,25m e pusa fix pe 16 est si a colo am 13 est, 19,2 est, 23,5 est si 9 est. Poate da ca era satelitul langa 1 vest exe, 45 est/46 est a tuci sigur, sigur mergea aia este.

Anonim

Acum nu stiu sigur daca merge pus inca un Lnb cu gat suptire pe antena mea prime focus de 1,60m din cate am, auzit eu sar putea pune dar nu stiu cum o sa mearga.

Anonim

Frecvente noi pe Bulgaria Sat: 12303 si 12456, ambele cu polarizare orizontala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.

Anonim

Cam aiurea pozita satelitului 1,9 Est de mod normal cel mai bine era fix la 2 grade Est a tunci chiar era fix 3 grade intre 1 Vest si 2 Est.

Anonim

Nu decid bulgarii pozitia, este alocata. Afecteaza doar pe cei care care folosesc sistem multi - lnb cu suport multi-lnb model vechi cu distanta fixa de 3 grade. Dar marea majoritate, cei care folosesc sistem multi LNB cu sistem reglabil si cei care folosesc sistem motor, precum si cei care folosesc antena fixa, nu sunt afectati.

Anonim

Mare satelit Bulgaria Sat 1 mai imbortant, decat Thor5/6 Astra 4A Astra 5B Hellas sat 3

Relu

Aceia sunt sateliti importanti in viziunea ta ? Poate ar trebui sa incerci si pozitia 19,2 Est si 13 grade Est...

Anonim

Sigur cumetras pai am, antena de 1,60m cu motor si incerc orice pozitie vrea ca instalator.

Anonim

Referitor la ce zice Anonimul de mai sus cu pzitionarea satelitului Bulgaria-Sat 1 se poate decide intrun fel sau al tul pozitionare lui la o anumita pozitie! si dupa cum mai zice tot Hellas-Sat 3 ar fi ca baza.

Anonim

Hellas Sat 3 e un satelit cu totul minor. Pozitiile importante sunt 19,2 Est si 13 Est.
Iar pozitile unde sunt amplasati satelitii nu se aleg la voia intamplarii, exista reguli internationale pentru pozitionarea satelitilor, nu se amplaseaza unde vrea operatorul de sateliti, acesta are optiuni foarte limitate in aceasta alegere.

Anonim

-Si 28.2 est Este pozitie importanta cel mult ca sigur.

Anonim

Cu siguranta ca este si 28,2 est o pozitie importanta, dar nu are semnal in Romania pe frecventele importante.

Anonim

Oricum suntem praf si la sateliti, si la digital terestru, la drumuri etc... Bulgarii sunt deja in cosmos... Bravo Bulgaria!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile