vineri, 26 ianuarie 2018

Sky Italia a obținut drepturi tv exclusive pentru F1, Sky Germania a pierdut drepturile pentru difuzarea aceleiași competiții sportive

Sky Italia a reînnoit acordul pentru drepturile de transmisie tv a F1 pentru încă 3 ani, câștigând exclusivitate în difuzarea majorității curselor. Aceasta înseamnă că platforma de televiziune cu plată va deține drepturile exclusive tv și digitale în Italia pentru Campionatul Mondial de Formula 1 al FIA, până în 2020.

Acordul Sky Italia pentru F1 include transmisia celor trei sesiuni de antrenamente libere (3 sesiuni, 2 vineri și una sâmbăta dimineața), a sesiunilor de calificări (împărțite în trei părți, Q1, Q2 si Q3, sâmbăta după-amiaza) și a curselor de duminica. Cursele vor fi difuzate pe canalul dedicat Sky Sport F1 HD.

"Suntem foarte bucuroși că am reînnoit parteneriatul pentru încă trei ani cu Sky Italia. Italia este una dintre cele mai importante țări din istoria Formulei 1, unde pasiunea pentru acest sport face parte din ADN-ul multor oameni. A fost foarte important să ajungem la acest acord care garantează că toate cursele vor fi difuzate în direct", a precizat Ian Holmes, Directorul pentru Drepturile Media de la Formula 1.

"Noua înțelegere stabilește o nouă paradigmă în Italia, unde Sky primește pentru prima dată exclusivitate deplină, difuzând toate cele 21 de curse, din care 17 în direct doar la televiziunile noastre premium. Patru dintre cele 21 de curse de Grand Prix ale sezonului, inclusiv Gran Premio Heineken d'Italia 2018, vor fi puse la dispoziție prin TV8, la liber. Serviciul Now TV va difuza de asemenea tot sezonul".

Alte competiții cu motor (Campionatul FIA Formula 2, Seria GP3 și Supercupa Porsche) fac parte de asemenea din pachet.

Acorduri recente au fost de asemenea semnate de F1 cu Movistar+ în Spania și FOX Sports în America Latină.

S-a confirmat de asemenea că Sky Deutschland a renunțat la Formula 1, motivându-se că evenimentul va fi disponibil și la televiziuni gratuite din Germania. Așadar, Sky Deutschland nu va mai transmite cursele de Formula 1 din Germania și Austria din sezonul viitor.

Având în vedere creșterea costurilor drepturilor tv, radiodifuzorul de televiziune cu plată din Germania dorește să se concentreze în viitor asupra evenimentelor sportive care pot fi difuzate exclusiv, cel puțin parțial, potrivit unui purtător de cuvânt.

Acesta nu este si cazul Formulei 1, deoarece competiția va fi difuzată 100% de televiziunii gratuite din Germania. Televiziunea germană RTL a extins recent contractul (pentru 3 ani) pentru drepturile de difuzare a Campionatului Mondial de Formula 1 (până în anul 2020) și va continua să difuzeze cursele la liber.

Câștigătorii potențiali ai drepturilor tv pentru difuzarea pe bază de abonament în Germania includ serviciul VOD al Eurosport și serviciul Perform Group al DAZN. O altă opțiune ar fi ca Formula 1 sa transmită cursele pe o posibilă platforma VOD proprie, despre care se zvonea că o va lansa în mai multe țari în cursul acestui an, inclusiv în Germania.


13 comentarii despre subiectul „Sky Italia a obținut drepturi tv exclusive pentru F1, Sky Germania a pierdut drepturile pentru difuzarea aceleiași competiții sportive”:
Anonim

practică gratuită = antrenamente libere (3 sesiuni, 2 vineri și una sâmbăta dimineața)
curse de calificare = sesiune de calificări (împărțita in trei parti, Q1, Q2 si Q3)

HD Satelit România

Am înlocuit cu sugestiile tale, mulțumesc.

Anonim

Televiziunea germana RTL de ce este codat la UPC?

Anonim

Simplu. Face parte din pachetul maxim. Dacă e gratuit pe satelit nu înseamnă că la noi pe cablu trebuie să fie tot gratuit. La RDS însă e la liber.

Anonim

La UPC in unele zone sunt bagate mai multe canale germane ZDF, ARD.....si sunt necodate.

Anonim

De drepturile tv pentru Romania se aude ceva?

Anonim

Nu.

Anonim

Se pare ca drepturiile pt Formula 1 vor ajunge la EuroSport tocmai lau luat pe Antal Putinica ex Digi

Anonim

Asta nu înseamnă nimic.

Anonim

nu cred, precis l-au luat pentru motogp

Unknown

Rusine ca nici o televiziune din Ro,nici Telekom nici DIGI nu au fost in stare sa incheie un contract cu Liberty Media sau cu un alt canal de sport din Europa cum este SKY SPORT ITALY care transmite tot sezonul cu si prin care sa colaboreze si sa transmita si ei cursele pentru iubitorii acestui sport.

Anonim

Cum să facă contract cu SKY? Glumești cred. Alea sunt canale doar pentru țările respective. Sunt canale proprii.

Laurentiu

Vedem Formula 1 pe Digisport si Dolce / Telekom Sport:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2018/03/formula-1-la-digi-sport-sezoanele-2018.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile