vineri, 2 februarie 2018

Aplicația MX Player, vândută unei companii din India?

Times Internet din India a achiziționat majoritatea de control a acțiunilor companiei J2 Interactive (din Coreea de Sud), care a realizat aplicația de redare video MX Player, într-o tranzacție de numerar în valoare de 200 milioane dolari, anunță the-ken.com.

Achiziția va ajuta compania să lanseze un serviciu de streaming video (MX Player Online) care să concureze cu cele de la Hotstar, Voot, Netflix și Amazon Prime Video.

Aplicația MX Player este populară în întreaga lume, dar în special Asia de Sud și Iran (a fost descărcată de 63,6 milioane ori de către utilizatorii de smartphone din India). Aproximativ 80% dintre aceștia dețin smartphone-uri low-end, iar 20% modele high-end.

MX Player pretinde a fi primul player video pentru Android care acceptă decodificarea multi-core, oferind o bună calitate vizuală și necesitând dimensiuni reduse ale fișierelor video.

Times Internet este o filială a The Times Group. Printre numeroasele sale afaceri, The Times Group operează în prezent The Times of India, The Economic Times, Navbharat Times, Maharashtra Times, iDiva si Luxpresso, site-ul de stiri de cricket CricBuzz și alte publicații tipărite sau digitale.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicația MX Player, vândută unei companii din India?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile